GlcanTugayGyen Eylulll öyle bi tavrı Yok canım sen nasıl Doğum yapmak istersen ben öyle yaptırırım diyor bana 😊Çünkü bende normal düşünüyorum Suan 38+3 olduk bile 🙏normal Doğum pozisyonun da kızımda şükürler olsun 🌸
Ozcndln EbruHcsnmz doğum ücretini tam hatırlamıyorum canım 1300 lü civardaydı sanırım ama tam emin değilim bide saatin gelince çok bekletmiyolar canım çokta ilgili doktorlar 😉😉
EbruHcsnmz Matahari çok katı ve ezberlemiş gibi davranıyo patır patır konusuyo a bıle dıyemıyosun ama tabıkı tavsıyeleri güzel bide ailem sonradan odaya gırınce laf sokma gıbı bişey yaptı oyuzden
ozgeya EbruHcsnmz Karşıyaka Medicalpark Hastanesi-Volkan Emirdar kesinlikle👍🏻 Çok ama çok memnunum doktorumdan.ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve iyi kim oldu.
Pelinnnn Allah yardımcınız olsun. Doktordan çok çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ben bayraklı Ekadom da Hüseyin Ceyberi var ona gidiyorum. Aradığım doktoru buldum diyebilirim. Yalnız kendisinin bağlı olduğu belli bir hastane yok. Birden fazla hastaneyle çalışıyor. Kent, can, ve atasağlıkla çalışıyor. Doğum gapacağın hastaneyi sen seciyorsun. Hüseyin bey çok pozitif bir hekim, her soruna her zaman cevap veriyor, rahat ve güleryüzle bir adam. Ben çok fazla iyi referansla gittim, şimdilik memnunum, bir görüşün derim. Sağlıklar dilerim.