Merhaba hanımlar
doğum hikayemi yazacak oldum baktım çok uzun sürecek vaz geçim. Çok güzel masal gibi doğum yaptım bunun içim çok çaba gösterdim size direk faydası olması için onlardan bahsetmek istiyorum.
hanımlar ben motivasyonumu ve bedeni mi her açıdan yüksek tutmaya çalıştım kolay doğum için elimden geleni yapıcam olmazsa olmaz dedim ilk doğumum da zordu ve sadece hamile kaldım ve doğurmayı bekledim kendimi doğru düzgün hazırlamadım hem beden hem zihnen bunda daha akıllıydım
yaptıklarım şöyle size de belki fayda olur
kuranı Kerim’i kendi ve bebeğin şifası için ve kolay doğum için hatim ettim internetten takip ederek
bol bol dua ettim Allahtan güZel bir doğum istedim
foğuma yakın hurma bol ananas ve adaçayı içtim bol gece serinde yürüyüş yaptım birazcık squat yaptım evde sürekli hareketliydim pek yattığımı bilmem son zamanlar ağır yememeye dikkat ettim ve çok kilo almadım 15 kilo aldım bunun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum . Motivasyonumu çok yüksek tuttum. Sürekli sen bunu yaparsın başarırsın dedim kendime tek yapman gereken sabırlı olmak sancıları nefesle ve hareketle karşılamak dedim sancılarım geldiğinde 4-7-8 nefes tekniği yada derin dinecek alıp verme ruhumu sakin tutmaya çalıştım çocuğumu hastaneye yatış yapmamdan bir saat sonra kucağıma aldı. suan aklıma gelenler böyle herkese benden daha da güzel doğumlar diliyorum kendinizi özellikle fikrinizi güçlü tutun hanımlar sadece sakin ve sabırlı olun birilerinin kirlettiği bilinç altından kurtulun biz mükemmel bedenlere sahipsiz bedenimiz herseyim yolunu bilir herkese benden selamla r