Elbet-birgun-kavusacagiz Sdadmr sicak basmasi adet olmadiginiz icin oluyo. Karin agrinizda bebek yerlestigi icin oluyo 😊
Rengipinar Sdadmr bende 4 haftalık hamileyim kan değerlerin 2 gunde iki katına cıkıyosa korkma beniöde bütün vuxudım yanıyor ayrıca alerji oldu kasınıyor kasıgıma batıyor ara ara kramp giriyor doktor normal dedi
akgnrmn Sdadmr çok normal canım aynılarını bende yaşıyorum 5hafta 2 günlük olduk. Sık idrara çıkma , uyku hali , sıcak basması , hafif ağrılar hepsini yaşıyorum.
Sdadmr Elbet-birgun-kavusacagiz korkuyorum arada karın ağrımdan bısey olurmu diye keseyi görmedik daha
linaaryaa Sdadmr İlk 3 ayım o kadar ağrılı geçti ki ama şuan 5 aylık olduk 😊hiç korkmayın her insan farklı olduğu gibi ağrıları da yaşadığı belirtilerde farklı tabi, o yüzden hiç strese girmeyin sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍🥰
melikeguneyozalp Sdadmr Bende 4+0 hamileyim. Sizinle aynı düşünceyi yaşıyorum kasıklarımda falan batma olunca. Yorumlar içimi rahatlattı.🌸
Sdadmr linaaryaa yaa öylemi aslında kendım saglıkcıyım ama hamılelık cok farklı .. agrım olunca korktum bian cok tesekkür ederim
Zerenella linaaryaa o kadar karnım ağrıyor ki sürekli gaz var gibi şişti bir de davul gibiyim 😒hele belimi anlatamam size sağa dön olmuyor sola dön olmuyor 😞bu kadar şişdetli agrı normalim kızlar
Nazendehanim İnsan benzer şeyleri yaşayanları gördüğünde rahatlıyor ama her bünye farklı kendinizi kimseyle kıyaslamayın hep iyiyi dusunun ben de 4 haftaya yakiNim , benzer şeyler yaşamışız
Sdadmr Nazendehanim evet haklısınız aslında hep iyiyi düşünmek lazım.. insallah ikimiz icinde hayırlısı olur ❤️