Öncelikle herkese merhabalar kızlar 🥰 Kendimi anca toparladım aslında toparlamış da sayılmam ama hikayemi yazmak istedim🌺
24.08.2021 salı günü doktor kontrolüm vardı ve tam 40. Haftamız dolmuştu hala bende sancı yok nişanım bile gelmemişti. Sabah randevuma gittim ve doktorum ilk defa alttan muayene yaptı tabi bende heyecan korku bir arada tabi korkulacak bişey değilmiş neyse alttan muayene yaptığında 2 cm açıklığım olduğunu söyledi ve nst istedi nst de sancı çıkınca benim yatışımı yaptı tabi biz en başından beri normal doğum olarak konuştuk ama tabi hayırlısı neyse o olsun dedim hep ikisi de doğum çünki bebeğim nasıl gelmek isterse o şekilde gelsin dedim herneyse yatış işlemleri yaptıktan sonra beni odaya aldılar lavman yapıldı ve hafif sancı girmeye başladı tuvalete girdiğim de kahverengi akıntı geldiğini gördüm 👀 pilates topu getirdiler ve sancım geldikçe üstünde zıpladım ebe geldi açıklığa bakmak İÇİN 3 cm olmuştu aradan 1 buçuk saat falan geçmişti dedim açılmayacak herhalde sonra doktorum suni sancı verdi ama on dk sonra benim sancılarım tavan yapmıştı hemen çıkardılar. Sancı çekerken sürekli squat yapıyorum ve o şekilde sanki sancılar biraz daha çekilir hala geliyordu sürekli dualar ediyorum yatak başından tutarak belimi sağa sola çeviyorum yarım saat geçti geçmedi doktorum alttan muayene için geldi ve baktığında 7 cm açıklığımın olduğunu söyledi herkes tabi şok yarım saat önce 3 cm olan 7 cm olmuş bi anda beni hemen doğumhaneye götürdüler 3. Kattan 1. Kata inene kadar açıklığım 10 cm olmuştu. Sanki büyük tuvaletim varmış gibi bir his geliyordu sürekli tuvalete gitmek istiyordum ama bebek geldiği için o his olurmuş ben bebeğim başı gelene kadar doğumhanede squat yaptım taki başını artık hissettim geldiğini hemen beni çıkardılar yatağa ve 3.ıkınma da bebeğimin çıktığını hissettim evet acılı ve sancılı süreç ama bebeğiniz çıktığında bitti mi bebeğim geldi mi diyorsunuz acıları unutup o kadar muhteşem bir an ki allahım her isteğene nasip etsin bu duyguyu çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🌺
sormak istediğiniz birşey olursa her zaman cevaplamaya çalışırım herkese hayırlı doğumlar🥰🙏