gulsah_2013 19 haftamda bu gün ilk doz biontech aşısını oldum biraz korkum var insallah şifa olur aşı olanlar bilgi verebilir mi???
Valide gulsah_2013 ben hamilelik öncesi 2 doz sinovac olmuştum , başta 3. Doz biontek vurulmaya çekiniyordum ama vakalar bu kadar artınca korunmasız kalmak beni korkutuyor ikiz hamileyim bir de o yüzden 3. Dozumu vurulmayı düşünüyorum
Sultankiz gulsah_2013 bende 18. Haftamda olmuştum 27. Haftada covid oldum delta varyantı bildiğiniz grip gibi atlattım 3 günde hemde iyiki de olmuşsunuz hem bebeği hem sizi koruyor
BelisMelis41 gulsah_2013 benim doktorumda biontech önermıstı ılk dozumu oldum 2. Dozumuda eylülde olucam ınsallah bı aıkıntı yasamadım sadece tetanoz asısı gıvı kolum acıdı 1 gun o kadar bende cok tedırgın cokta korkmuştum. Vakalar cogaldı başka bı cozum gelmedı aklıma
Btlklkn Ben 30 ve 33. Hafta olarak 2 doz biontec aşımı oldum. Çok şükür bişeyimiz yok, erken doğum olur vs dedi millet hep şuan 37+4 deyim. Etrafın söylentilerini iyi ki dinlememişim🥰
Karahisarmervr Bende 28 haftalığım bende dün sordum doktoruma bende şimdi aşı olmaya gidiyorum yazışmalarınızı okuyunca benimde içimde şüphe kalmadı. Teşekkür ederim bende şimdi ilk dozumu oluyorum
MinikMucizeninAnnesi Bende 21 haftalık hamileyim bugün bıontech oldum biraz korkarak oldum ama. Bize ve bebişlere şifa olur inşallah 🙏🏻
1kckmucize İlk dozumu 26.haftamda, 2.dozumu da 35.haftamda(2gün önce) oldum,hafif kol ağrısı dışında herhangi bir yan etki yaşamadım. Araya tetanozun 2.dozu girdiği için 2 ay arayla olmuş oldum. Siz de içinizi ferah tutun🙏🏼
Selin12- gulsah_2013 ben iki doz biontech aşısı oldum ikinci dozu olduktan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim benim sadece kolumda ve başımda ağrı vardi o kadar