Merhabalar ,
Sibel hanım’a ben avicenna hastanesindeyken gittim. Kendisi evet normal doğum taraflı … Ama benim , ailemin , cocugumun bütün hayatını mafetti desem yeridir. Oğlumun beynine oksijen gitmediği için seberal palsi hastası oldu. Hamileliğimin 40 ıncı haftası bayrama denk gelıyordu sancım gelmeden beni çağırdı. Suni sancı ile beni zorla doğurttu. Sabah 8 de girdiğim hastaneye saat 18:20 de doğurdum çektiğim acıları bir allah bir ben bilirim hayatımda hıç ağlamadığım kadar agladım bir kez olsun gelip kontrol etmedi. Benim doğum yapacagım gün hastane yeni binasına taşınıyordu taşınma nedenimi bilmiyorum insan bir kez olsun gelip hastasına bakmaz mı ??? Doğum da çok acı cektığım için psıklojım cok bozulmuştu 55 gün kendime gelemedım her gün ağladım. Sezeryan olsaydım daha iyiydi. Oğlumun oksijensiz kalmasını sibel hanım’a baglıyorum. Tedavisi için evimizi sattım onun ıle fizik tedaviye götürdük. Çok uzun hikaye yazmakla olmuyor. Biz hastaneden cıkarken cocugunuz oksijensiz kaldı diye bilgi verilmedi. Biz cocugumuzun hastalıgını 1 yıl sonra öğrendik ne yazıkkı dünya başımıza yıkıldı.