Kizlar 9 aylık maceramin en güzel anı bebeğin göbek bağını kesip üzerime koyduklarında ki o gozgoze geldiğim ilk an 🧡 ne sancı ne acı kaldı gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 35. Haftalarda başlayan karın çevresi geriliği muhabbeti ile çok zor geçen 2-3 haftadan sonra doktorumuz ,38+5 de gebeliği başlatalım dedi daha fazla riske atmak istemedi o zamana kdar herşey haftasıyla uyumluydu kilo alımı da güzeldi , bacak boyu haftasına göre hatta uzundu . Doktor en son 2800 Gr oldugunu söyledi. Salı gunu sabah 10 da yatisim yapıldı ve 11 de suni sancı verildi alttan gün içinde düzensiz ufak tefek sancılarım oldu ve yeterli görülmedi doktor 11 de gece çıkartıp yarın tekrar deneriz dedi 2 .günün sonunda olmazsa sezeryan yaparız dedi . Fakat gece 12 ye doğru ufak tefek sancılarım başladı sıcak duşa girdim biraz yürüdüm sancılar artarak devam etmeye başladı ve ara ara hep alttan muayene ettiler açıklığa baktılar benim için en zoru bu oldu sanirim 🥴 titreme hissettim üşüdüm ,,
gel gelelim son 2-3 saat artık artmaya başladı sancılarım squat yapmaya çalıştım elimden geldikçe ama yatak demirlerine tutundum ve anneme belime msj yaptırdım bir çare..
açılma 3 cm ,5 cm en son saat 8 cm olmuştu saat sabah 5 olmuştu. Son saat artık haraket edemez hale gelmiştim yorgun düşmüştü vücudum ebeler hareketlenmeye başlandı Ve doğuma hazırız dediler hazırlıklar yapıldı ve ikinmaya başladım son can havli ile çatı kısmım beklenenden dardı ve bebek daha büyük geldiği için yırtılmam çok fazla oldu , karnimdan bstirarak çıkarabildiler anca . kuuzum 6.10 da doğdu üzerime koydular ve dikiş atılan kadar yanımda durdu . 3150 Gr doğdu bugün de hastaneden çıktık . Şükürler olsun 🙏 rabbim sizlere de nasip etsin. Sormak isteyen varsa elimden geldikce yazarım . Uzun olduysa hakkınızı helal edin 🙏