Pelinssoglu Kızlar merak ediyorum çiğköfte yenilebilir mi gebelikte? 24 haftalık hamileyim hiç yemedim ama canım istiyor.
Minaminisi Pelinssoglu etsiz yedim ben canım. Hatta 2 hafta arayla yedim. 23 haftalığım. İlk bebeğimde de yemiştim ama abartmadan tadımlık ye 😊 afiyet olsun
Pelinssoglu Minik_kalplim_ yaaaa canım çok çekti 😍 acılı falan böyle kokoreç te çok severim ama korkuyorum
Mltm07 Minik_kalplim_ nedenini sormadım kabuklu deniz ürünleri sakatat ve işkembe kelle paça kokoreç tüketmeyelim dedi et köfte iyi pişmiş 😂
Selisce Minik_kalplim_ çiğ az pişmiş etler ısıl işlem görmüş ürünler (sucuk sosis vs ) ve sakatatlar hamilelikte toksoplazma bakterisi oluşturuyormuş bu toksoplazma Allah korusun düşüğe veya bebekte sorunlara yol açıyomuş.
Mihrimahirem Pelinssoglu bir adıyamanlı olarak heralde çiğ köfte yenmeseydi ne hale gelirdim ☺️ Ama etsiz olması şartıyla tabiiki. Güvenilir taze yapan yerden alabilirsin.
hamisanne_63 Pelinssoglu etsiz de yedim etli de 2 defa yedim dayanamadım çünkü etsiz çiğ köfte benim için çiğ köfte değildir etli olcak lokum gibi dayanamadım yedim valla 🤷🏼♀️ Doktorum kesinlikle yeme demişti ama yedim ben 🤭
Selisce Peki arkadaşlar kremalı yemek yiyebilir miyiz evde kremalı tavuk yapsam zararı var mı bunu bilmiyorum