seda123 kizlar 36+6 haftlik hamileyim iki qundur belim cok sancili okdar surekli deqil ama ara ara geliyo korkyrum acba dogum belrtlrimi 😞😞
ilkgebelik seda123 benim bugün 1 saattir devamlı bel ağrım var ve şiddetli pozisyon değişmekle dinlenmekle de geçmiyor sürekli var ağır bir işte görmedim bizde 36 yı dolduruyoruz daha erken ya yalancıdır inşaAllah ☹️
Yesiimm seda123 35 te başladı 38+2 yiz hala devam ediyor :) hemeb hemen her gün acaba doğuruyor muyum diye panik oluyoruz nst de yüksek sancı çıkıyor ama acilma olmadigi için evde buluyoruz kendimizi
seda123 Kebire aaa ciddmi benimde yarin kontrlum war diyorum kesin cikar sanci bu bel agrsiyla 😂 bide gurbettyim ben annemgilide telslandryorum
Ebrar34 Evet arkadaşa katılıyorum yalancısından 😁😁 gerçek doğum sancıları a kadar devam eder büyük ihtimalle bende yaşıyorum 😏
Deryak Ben 2 hafta önce ölğyordum ağrıdan geçer diye bekledim 3 gün sürdü doğurduğuma kanaat getirdim gittim hiç bir şey çıkmadı nst de😂😂 doktor ne dese beğenirsen bebekler büyüyor normal 😂