blue5 Kizlar Mustela set internette eczaneye gore neredeyse 100-150 lira daha ucuz. Orjinal midir diye aklimda soru isareti var. Alan var mi hangi site ve hangi saticidan aldiniz?
Ysmmmnn blue5 ser almadım aam mustela şampuanı sade alyrm güvebilir sitelerden alın ben hepsi buradadan ve trendyoldan sipariş ettim ikiside orjinal ve fiyatları uygun
Celiklibusee blue5 ben almıştım kırmızıbeyaz diye bir site var güvenilir ve uygun fiyatlı siz de bakın isterseniz
Hilal-95 blue5 bence eczaneciden almanızda fayda var yani bana eczaneci güvenme orjinal olmaya bılır demişti
Selcans blue5 hepsiburada’dan aldım gecen hafta tarihleri falan ileri orjinal gibi görünüyor 😅 benimde ilk deneyimim ama yorumlar iyiydi.
perihanguner Trendyoldan set olarak aldım ,siparişim geldiğinde ürün takip sistemi programından kontrol ettim ve kayıtlıydı yani orjinal demek oluyormuş. Sizde öyle yapabilirsiniz .
Redpepper Hepsiburadadan almıştım, satıcı hepsi burada olunca alıyorum ben genelde güvenilir. Eczane kazık yani
esra572 Hepsi burada da set haricindekiler indirime girince çok uygun oluyor 240a aldım ben merhaba bebek setini ayrı ayrı
shinemuu blue5 Herşeyi internetten alan bir insanım. Ama bebek şampuanı vs gibi ürünlerde bir güvenip alamadım ben. Trendyol hepsiburada orjinaldir muhakkak ama bayatlamış ürün olabilir diye cesaret edemedim açıkçası. Dermoeczanem bu konuda daha güvenilir geliyor.