Derya Yoncca bende hiç karpuz yemedim😂 iyi karpuz bulamadım suç bende değil😂 doğurana kadar meyveye abanayım bari ne kadar yararsa o kadar iyi😂
Derya A-A-K belimden başlayıp kasıklarıma doğru ağrı saplanıyor ama 2-3 dakika içinde geçiyor bunun sık sık olduğunu düşün yarım saate bir 1 saate bir bu şekilde 🥰
Derya Sevdamiray hayır erkek 😂 erkek geç gelir diyorlar ama bilemiycem şuan 😂 seninki ne kız mı erkek mi?
Yarendurmazz EsmaVera hahahahah kalkmak ve gece dönüşler beni de mahvediyor ağrılar artmaya başladı iyice bir an önce sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebişlerimize 🥰❤️
Ozge1986 36+1 im bugün kontrolümüz vardı.34 ten beri her hafta gidiyoruz nst ye giriyoruz.Sancım çıkmıyor açıklığımda yok çok şükür ama kanala girmiş miinoşum 13 eylüle gün aldık 🙏🏻😍
ftmnrdmrl 36+3 olduk bugün itibariyle. Son 3 günümüz kaldı doğuma 1 Eylül de olacak doğum nasipse. 🙏🏽 Güm içerisinde 3 4 kere karnım taş gibi oluyor hareketleri aerrleşti artık çok net belli oluyor. Korku heyecan karışık duygular içerisindeyim 🙈
ftmnrdmrl Yarendurmazz maalesef plesanta previa nedeni ile 37 haftalık doğacağız nasipse 1 Eylül de olacak doğum da işte. Erkenden kavuşacağız 🥰