ymr Vitamin ilacı kullanmayan varmı acaba ben kullanmıyorum 😔 içince çok midem bulanıyor rahatsız oluyorum şuan 18.haftaya girdim bişey olur mu ?
Ygmrkmsl ymr kullanman lazım Bebek için çok faydalı ben Decavit bide Demir eksikliği için kullanıyorum tiksinsemde yapacak bişey yok 29 haftalığız 😌
Arenn ymr bende 18+4 um 5 gundur piyasa vitaminim yyok diye icemedim cok korkuyorum bebegim geri kalir diye doktorla konustum baska vitamin icicem sende ic enazndan butun vitaminleri dene mideni bulandirmayani ic hem bebegin hemde kendin icin canim
AyseFahriYalcn ymr ben kan hapı kullanıyorum vitamin kullanmıyorum canım hiçbirinde de kullanmadım bı sıkıntı yaşadım doğal olarak vitamin almayı tercih ediyorum
Esra8861 ymr ay ben 17 haftayim ara ara midem bulanıyor , yoksa kullandığım vitamindenmi 😲 bende diyorum halen neden geçmedi tamamen bu bulantilar
ymr Esra8861 içinde balık yağı olduğu için bulantı yapıyor 😔 omega dan dolayı ben içemiyorum işte tiksindim bikere kustum balık tadı geldi ağzıma oyuzden Onuda içemiyorum
ozgeg_ ymr ben sidefer kullanıyorum kapsül şeklinde çok memnunum yalnız biraz pahalı. Decaviti bi kez kullandm ağızda iğrenç bir tat bırakıyor kokusu da fena yutamıyorum😐
Nefesliva ymr ben 3 ay folik asit kullandım sonrada demir hapına başladım vitamin hiç kullanmadım doktorum yerine ceviz fındık ye hergün bir avuç dedi