Sno Geçen de post açmıştım pek cevap gelmemişti:) Park yatak aldım, içine nasıl bi yatak alıcağım? araştırdığımda yarı ortapedik, orta sert sünger yatak öneriliyor fakat hangi marka daha iyi bilemedim. Siz hangi markayı yatağı tercih ettiniz?
Semiha_ Sno ben dux aldım ileride değiştiririz diye çok çok pahalı birşeye kaçmadım ama Buda iyi ne çok sert ne çok yumuşak tam ideal
esma___06isik Sno park beşikler zaten küçük oluyor biz içine bambinin ortapedik yatağını almıştık yatak geldiğinde içine koyduğumuzda tam oldu ama çok yüksek olmuştu daha sonra bu yatağı değiştirip büyük besige göre aldık annem de içine süngerden yapılan döşek gibi bir şey yaptı yatağını filan annem yaptı şuan öyle duruyor.
Kardeleen Sno ğark beşik içine yataş cottony yatak aldım. Çift taraflı 6 yaşa kadar kullanılabiliyormuş. Bugün teslim alıcam nasipse
esma___06isik Sno park besiginize yatak almayın yaptırın almak istiyorsanız da büyük besiginiz var ise ona alın
Valide Sno ben uni baby lindo park yatak tercih ettim içine de uni baby nin kendi yatağını aldım, orta sertlikte yaklaşık 8-10 cm’lik bir yatak beğendik, kılıflı felan güzel paketlenmiş geldi