miniksevdamm Kızlar sabah geldim doktordan bir sıkıntım sancım yoktu çok şükür az önce çok farklı bir şey geldi akıntı değil eminim ama kanlı değil jel gibi birsey nişan nasıl oluyor sancısız kansız nişan olur mu 34+2 haftalığım
metehaninannesiii miniksevdamm yok kuzum nisan pembemsi kanli boyle akinti seklinde gelir cok gelmez ama anlarsin yani
Minnakkkk miniksevdamm nişan illa kanlı olmuyor sarımsı da olabilir benim o sekilde gelmişti. Jole gibi sumuksu bir yapısı vardı. Google a yazarsanız gorsellerde Bi suru cıkıyor foto ben oyle ayırt etmiştim nişan bu diye 😀 aksamına da dogurmustum ama sızın haftanız da daha az
miniksevdamm metehaninannesiii ay nasıl korkuyorum şuan anlatmam 🙄 tekrar gitsem ne diyecem onuda bilmiyorum çok gelmedi ama farklıydı ya
Saripapatyam1 miniksevdamm kanlı yada kahverengi değilse nisan değildir. Şeffafsa korunmasız ilişkiye girdiyseniz ondan da oluyor
miniksevdamm metehaninannesiii canım tam akıntı gibi değil jel gibi birsey sarımsı rengi foto atsam ayıp olur mu
Minnakkkk miniksevdamm bence aklınızda kalacağına Bi gidin doktorunuza cunku bazısının nişan olsa bile bikac hafta sonra da olabiliyor dogum. Benim de Bi kez nişan gibi bişey, geldi foto cekip gitmiştim değil demişti
miniksevdamm Minnakkkk sabah geldim sancı falan olmaz mıydı acaba nişan olmazsa eğer biraz daha takarsam giderim aynn ya
Minnakkkk miniksevdamm benim hic sancım olmamıstı ama tabi herkesi n Baska dır hamileliği bunu unutmamak gerekir saglıkla kucagınjza alın inş
miniksevdamm Minnakkkk teşekkür ederim 🌸 doktoruma attım nişan değil dedi eğer bel ağrın sancın olursa gel dedi