balbocegim27 Aysekilic bilmiyorum ama bebek ölçülerinde yapılacak ona göre ayarlar annem kaldıramayacağı biseyi yapmaz
zeynep5627 @Aysekilic yün daha sağlıklı tabi ki ama evin ısısına göre ev çok soğuksa yünü kullanıyorum ama çok üşümicekse elyaf her türlü üzerini açıyor ama olsundu😂
ecce_mommy Aysekilic annem yaptı yorgan yastığını ama kullanır miyim bilmiyorum evimiz çok sıcak bide ben ayriyeten düz kafa yastığı aldım duruma göre kullanırım herhalde
offlineanne Aysekilic o zaman tulum almanı öneririm odayıda ısıtmanın bi yolunu bulmaya çalışırsınız. İçi yünlü yumuşak tulumlar var her tarafını saran battaniye gibi hem rahat hemde ısıyı sabitliyor çoçuğun her yeri aynı ısı ile ısınıyor
Zehra9616 Aysekilic zaten aldiginiz takimlardaki yorganlar icinde 1 tutam elyafla yapildigi icin yorgan denemez kisa geliyosa evinizin sicakligina gore kullanirsiniz tabiki ben oglumda nisan ayinda evimde aoguk oldugu icin kullanmistim sknti olmamisti
Burcu4135 Aysekilic 1 yasına kadar yastık ve yorgan kullanmanın iyi olmadıgını söylüyorlar. Annemde aldı ama ben yastıkları yatagın kenara koydum yorganı da koymayacagım.
Aysenur___ Aysekilic yastık tavsiye edilmiyor bende kullanmıcam ama aldım dursun beşikte diye 30tl bişidi zaten
beyza1234 Aysekilic bebege yastık omurga gelişimi sebebiyle zaten 2 yasa kadar kullanılmıyor yorganda ilk zamankar bogulma tehlikesi sebebiyle hayır uyku tulumu edinmenizi tavsiye ederim
Valide Aysekilic Yenidoğanda yastık da battaniye de önerilmiyor canım düz bir zeminde yatmaları gerekiyor omurga sağlığı için battaniye yerine de uyku tulumları tercih edebilirsiniz, yüzü kapanmasın vs. Diye ilerleyen aylarda düşünüyorum yastık ve yorgan
Cilekliruyam Aysekilic bir yaşına kadar yastık kullanmayı düşünmüyorum ama yorgan kullanırım. Kışa denk geliyor ve evim soğuk yün yorgan kullanıcam