Nazzz1310 Kubrahndkc ben şuan 28 haftalık oldum en başından beri hatta hamile kalmadan öncede serap hanıma gidiyodum çokda doktor değiştirdim ama asla serap hanım gibi bı doktora gelmedim iyiki var yine olsa yine ona giderim kesinlikle tavsiye ederim
Kubrahndkc Yesim1992 bende meditech de lale hanıma gidiyorum gerçi daha yeniyim 6haftalığız ama herkes serap hanımı öneriyor bilemedim sen kaç haftalıksın 😇
Nazzz1310 Yesim1992 merhaba size bişi sorucakdim ama bebek odası almıştınız trendyoldan dimi yanlış hatırlamıyorsam onu kurdurdunuzmu nasıl çıktı acaba
Berosert Yesim1992 merhaba Erhan Beyden memnun kaldınız mı bende doktor arayışındayım kararsız kaldım
Yesim1992 Kubrahndkc Serap hocada iyi tabi canm 24+6 haftalık gözün Aydın allahım sağlık lı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah 🥰
Kubrahndkc Yesim1992 oy maşallah senin az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🐣🥰 iyi dileklerin için teşekkür ederim 🤩
Kubrahndkc Nazzz1310 Kubrahndkc bende ona geçmeyi düşünüyorum bakalım 🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Yesim1992 Kubrahndkc çok şükür yavrum allahım isteyen evlat hasreti çeken herkese nasip etsin insallah 🥰 bende teşekkür ederim ❤️🥰
Deniz-Hicabi2604 Kızlar bende fatsalıyım ama işimden ötürü Diyarbakır’da yaşıyorum şuan doğum için Fatsa’ya gelicem özel hastanede doktor öneriniz olur mu acaba bana da 🙈🙈
Deniz-Hicabi2604 Nazzz1310 çok teşekkür ediyorum rabbim size de bi solukta doğurmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Nazzz1310 Deniz-Hicabi2604 amin cnm rabbim herkesin zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin inslah