shdshntrk Meleğim için; 1 tane tulum 2 tane 6’lı hastane çıkışı 2 battaniye bir tanesi kalın, birtanesi ince 1 tane hazır kundak Müslin bez 3 çift çorap 4 tane ağız bezi Biberon Emzik Pişik kremi 10 tane bez Islak mendil Benim için ; Süt sağma makinası 2 tane lohusa pijama seti 3 tane alt pijama 2 tane eşofman 2 tane yazma 1 tane pamuk şal 3 çift çorap Terlik Makyaj mal Deodorant Göğüs pedi 1 tane küçük havlu Havlu peçete Diş macunu, diş fırçası 2 tane silikonlu yarım atlet 3 atlet 6 tane alt çamaşır Depeend bez Ve taburcu olduğumda rahat edebileceğim kıyafetler Ek olarak; Çikolata Lavanta kesesi Süsleme malzemeleri 🤩🤩🤩
mucizemizibekliyoruzz shdshntrk biberon meme reddi başlatabiliyor, emzikte bebekte ağız bozuklukları yapabiliyor. Doktorum ve sağlık ocağındaki ebe söylemişti bana. Kullanılmaması tavsiye ediliyor
Laleser1 Merhabalar bir şey sormak istiyorum bebek mama kullanmazsa ilk aylarda biberona gerek var mı
huzur- Laleser1 bebek meme tutmama ihtimaline karşın alıyorlar bir tane biberon ne olur ne olmaz diye
Laleser1 Parpali ben de öyle düşünüyorum da buraya biberon yazınca sorayım dedim başka listelerde de görmüştüm teşekkürler
shdshntrk Parpali süt gelmeme gibi bir durum olursa kullanılabilir mi sizce yoksa şırıngayla mı verilir mama
Laleser1 shdshntrk sütünüz biraz gelirse ama yeterli olmuyorsa kaşıkla verin bence bir damla bile olsa sizden alsın sizi bıralmasın
Parpali shdshntrk eyer bebek küçükse ve gücü yetmiyosa memenizden çekmeye o zaman şıtıngayla verilemiliyor ama küçük kaşık yardımıyla bile cerebilirsiniz biberondan daha iyidir hiç olöassa memenize alışana kadar
shdshntrk Laleser1 doğrusunuz yengem sezeryan oldu sütü hiç gelmedi çantasına biberon koymamıştı aldık hemen mama verildi mecbur onu düşündüm ben. İnşallah böyle birşey olmaz bebeğim karnını benim sütümle doyurur
YAkyol Hemsireye ne vericeksiniz dogduktan sonra ben hastane cikis takimi bir tane bez koydum baska koymam gereken var mi sizce