rabiamustafa Kızlar bu haftaya kadar hamileyim bile diyemezdim hiç bir şikayet ağrı bulantı kusma aşerme bile olmadı diyebilirim 20.haftaya girdim sabah kaçta uyanırsam uyanayım 2 3saat başım ağrıyo varmı benim gbi baş ağrısı yaşayan😣😣😣
Mom526 rabiamustafa parol içebilirsiniz veya ıslak havlu koyun başınıza bir de limon ile basiniza masaj yapın uyusturuyor
2inciannelik rabiamustafa kaç defa bu şikayetten acile gittim tansiyonum çok aşırı düşük çıktı . Bol su iç dedi doktor günde en az 2,5 lt su içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum sonra geçti şimdi 28 hafta 1 günlük olduk
rabiamustafa Minel321 okadar çok tüketiyorumki şişeler elimde düşmüyo bu hafta mahvetti bni baş ağrısı haftaya göremi gebeliğin sonuna kadar dwam ettimi ağrılarınız acaba😞
rabiamustafa anneyimmm_ eşimde fazla duş alıyosun saçın ıslak yatıyosun oyüzden ağrıyodur diyo ama kışın ortasında deilizki o yapsa😌
rabiamustafa anneyimmm_ işte bnde genelde öyle yapıyorum eşimde gece üşütüyosun başını diyo ikilemde kalıyorum😞
Mervearc rabiamustafa o haftalarda sanırım herkeste oluyor sabah baş ağrısı ılık dus rahatlatır sonra kendiliğinden geçiyor
Mervearc rabiamustafa ıslak saçta tetikliyor o hatayı bende yaptım havanın sıcak olması biseyi degistirmio sinusler doldukça agritio🥴 geçer gecer Allahin izniyle🙏
rabiamustafa Haydaaa şimdide başıma gelene bakın ya kızlar idrara biraz sıkışıktım ama patlıcak gbide deil bianda suyummu geldi işedimmi anlayamadım ayaktaydım bacaklarımın arasından sular süzüldü 20.haftadayız daha böyle bişy olma ihtimali varmı acaba?