Sinemelik Pirayeee Çok hoş bir isim nazımın aşkı piraye adına şiirler yazılmış kızıl saçlı kadın..😊ismiyle yaşasın..
Cigdemarya Pirayeee Benim bağırasım gelir pirayee pirayee pirayee diye.. Demis naxim hikmet coook guzel bence
Mutlulugum Tabikide sen bilirsin ama bence cok daha guzel isimler bulabilirsin minik bebegine. “Piraye” degisik ..💋
Mutlulugum Pirayeee Canım benimki erkek, kızım olsaydı Defne, Irmak, İkra, Nehir koyabilirdim. Anlamlarıda hoş. “P” harfi istiyorsanız Pervin ismini çok duydum. Tabi içinize hangisi siniyorsa, herkesin fikri farklı, eşiniz ne diyor?.🌸💕😘
Rmysnrrr Kitaptaki pirayeye bende hayrandımmm😍😍 kaderi benzemesin 🙄 bugune kadar okuduğum ve en etkilendiğim kitap 😭😭 Bu tarz kitap önerisi olan varmı insanın içine işleyecek???
Pirayeee Rmysnrrr yereğinin götürdüğü yere git Susanna Tamaro Yüreğim seni çok sevdi Canan tan En son yürekler ölür Canan Tan 😊 hamileysen okuma bence ağlamaktan helak oluyor insan 😑😅
Cigdemarya Rmysnrrr Kürk mantolu madonna SABAHATTIN ALI.. Benim icim nasil islemisse 4 kez okudum. Birde leyla erbile mektuplar var AHMED ARIF oda vok guzeldi.
Pinkmom Tam bir kadın ismi yalnız el kadar bebekte ağır duruor ya🙈 fakat genç kız olduğunda bana zarif,güzel bir kız imajı veriyor💕
Derinimm Pirayeee piraye cok hoş ben o kitabi okuyarak diyarbakiri cok merak ettim kader ya sonunda da buraya gelin geldim 😊 tilda ismini de dusunebilirsin yasar kemalin esinin adi cok hosuma gidiyor 😊