05050 1 yaşında bebeğim var ve 6 haftalık hamileyim emiyor kesmem mi lazım memeden ? Yoksa devam edebilirmiyim bilen varmı?
Ebrusamet07 05050 YouTube da bı Dr izlemistim emzirmeye devam edilir zehirler falan bunların hepsi hurafe demişti ama yinede bı Dr danış ne olur ne olmaz
Emine1002 05050 aynı şekilde bende hamileyim oğlum bı yasinda bı ebeyle görüştüm düşük riskin erken doğum riskin yoksa emzirmeye devam edebilirsin dedi ben devam ediyorum doktoruna Daniş sen yine
Doga-11 05050 bende 18 haftalık hamileyim bebeğim 15 aylık doktorum emzirebildigin kadar emzir dedi 7. Aya geldiğimde kesmeyi düşünüyorum
05050 Ebrusamet07 doktorum cok dolu aldım randevuyu gidene kadar bilgi edineyim dedim teşekkür ederim
05050 Emine1002 Daha danısamadım kontrole gidemedim cnkü salı günü gidicem inş ozman bakıcam gidene kadar bilgi edineyim dedim teşekkür ederim
Lavinkumsal 05050 canım eğer düşük tehliken yoksa kanaman vs. Emzirebilirsin ama eğer varsa kes zaten bebiş 6 ayını çoktan geçmiş şuan önemli olan sağlıklı olman doktorunla gorussen daha iyi olur
05050 Lavinkumsal şuan varmı yokmu hiç bilmiyorum salı günü randevum o zman sorucaö teşekkür ederim 🙏
bilnazo68o 05050 süt yaramıyor emen bebeğe. Çünkü acılaşıyor ve tadı bozuluyor. Kendi sütünüzün tadına bakın bozulmuşsa sütten kesin. Ben 5 haftalık öğrendim oğlum 1.5 yasındaydı aniden kestim çünkü değişmişti
05050 bilnazo68o bozulsa bile inanın nasıl kesicem bilmiyorum memeyle uyuyo hep vermedigimde krize giriyo resmen napıcam nasıl bıraktırcam bu konuda cok zor durumdayım
bilnazo68o 05050 anladım ama kusmaya başlar ishal olur bir süre sonra. Yavas Yavas deneyin ek gıdaya geçmiştir muhtmelen Benim oğlum da çok düşkündü hatta gece de çok emerdi. Su içmeye alıştırdım gece meme istedikçe o şekilde sonra sonra alıştı istemedi
2inciannelik 05050 oğlum 1 yaşına girdiğinde hamile kaldım 15 inci ayda sütten kestim yemesi uykusu düzeldi . Süte güvenip aç kalıyordu hep gece saat başı emmeye kalkıyordu hamile halimle çok zor oluyordu 3 gün zorlandım sonra alıştı şükür