gmzaltns Kızlar merhaba bhcg sonucum 128 çıktı yarın tekrar kan vereceğim . Hamilemiyim bilmiyorum ama aşırı sırt ve bel agrım var .
Mom654 gmzaltns hayırlısı ile hamilesin sonucuna göre ama 2 gün sonra kan ver iki katına çıkarsa Allah’ın izni ile hamilesin
Merme gmzaltns evet bu sonuca göre hamilesiniz değerleriniz 2 günde 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir
gmzaltns Nehir-Poyraz inş çokistiyorum ama adetimden 8 gün geçti sonuc düşük değil dimi çok tedirginim
Nehir-Poyraz gmzaltns yok yok bazen geç döllenme olabiliyor arkadaşımın beş gün geçtş 58le öğrendi merak etme eğer iki gün sonra iki katı artmışsa en az sağlıklıdır gönlünğ ferah tut stres yapma dua et inşallah sağlıklıdır kuzum değerinde çok düşük değil 🥰
cgdm-trzi gmzaltns sonucunuz düşük değil olumlu düşünün 😌 benimde adetim 6 gün geçmişti 22 ile öğrenmiştim 🌸
gmzaltns gmzaltns 4 gün önce sağlık ocağında verdiğim test 128 çıkmıştı bugun özel hastanede verdiğim test 1032 çıktı normal değilmi çok korkuyorum 😢
gmzaltns cgdm-trzi inş dua edin lütfen 🙏 yarın sabah kan vereceğim inş güzel haberler olur. Salı günü 128 çıktım sağlık ocağında yarın özel hastanede kan vereceğim 512 gibi bişey çıkması lazım sanırım inş çıkar 🙏🤲
gmzaltns cgdm-trzi 4 gün önce sağlık ocağında yapmıs olduğum test 128 di şimdi özel hastanede yapmıs olduğum test 1032 çıktı kötü bişeymi acaba 😢
Fdnlkmn Benim de adet tarihim dündü Sabah gebelik testinde pozitif gördüm hemen acilde kan verdim.172 çıktı.birgun gecikmeye düşük değil demi 4 düşük yaşadım.umarim sağlıklı bir gebelik yaşarım.rabbim kimseyi bu guzellikten mahrum etmesin