muge1661 Kızlar adeti 5. Gün olanlarla bu ay yumurtlama takibini birlikte yapalım mı 🤗 çok saçma gelcek belki size eğlencesine işte😬 bu ay her ay gibi %25 hamile kalma ihtimalimiz var ve biz bunu değerlendirelim birlikte burada haberleşelim 😊
Elanurgvn61 muge1661 benim de aletimin 5. Günü olması gerekiyordu ama reglim gelmedi bekliyorum hala😬
aysessozer muge1661 benimde bugün adetimin 5.günü canım yumurtlama günüm ne zaman olur bilmiyorum testle takip de etmiyorum açıkçası akışına bıraktım inşallah güzel haberler alırız 🙏🥰
muge1661 Yani 5. Gün diye sınırlandırmayalım adeti yeni bitmiş yada yeni başlamış olanlarlada konuşalım😊
muge1661 umutluanneadayi kaçıncı gününüz 🤗. Eğer normalde 28 günde 1 adet görüyorsanız 12-14-16-18. Günler ilişkiye girmek için uygun tarihler olabilir🤗 benim 28 günde 1 oluyor şuan 5. Günüm bitti sayılır 10. Günden itibaren başlayacağım çalışmalara 😅
umutluanneadayi muge1661 dün temizledim 28 günde bir ayın 3 veya 4üne denk geliyor bakalım hayırlısı ama artık umudum yok 🤦🏻♀️
muge1661 Senamasal hadi bakalım biter bitmez başlıyoruz çalışmaya😬 benim 6. Günümdü ve bitti bugün depoları yenilemek amaçlı çalıştım 12. Güne hazırlanıyorum😂
muge1661 Senamasal ben ovülasyon testini beceremiyorum ya, yumurtlama zamanımı vücut ısımı ölçerek anlıyorum sizede bu yöntemi tavsiye ederim hiç şaşmıyor sonuç🙏🏻
dtbsra6 Benim bugün reglin 7. Günü 😊 ovulasyon testi sipariş ettim iki üç gün içinde başlarım sanırım
muge1661 dtbsra6 aynıyız canım bugün 8. Günüm, değerlendirmeye başladım, 14. Güne kadar 2 günde 1 çalışacağım🤣
muge1661 Mehtapca06 allah hayırlısını versin canım belli olmaz belki bi ay sonu mutlu haberler vericez birbirimize 😻
dtbsra6 muge1661 hadi bakalım canım 😊 benim reglim 10 gün sürdüğünden iki günüm daha var sonra ben de başlayacağım inşallah
Elanurgvn61 muge1661 test yaptım ben canım https://resimyukle.io/r/9Jd6bjFavU Allahın izniyle yarın doktora gidicem
muge1661 Elanurgvn61 yaaaaaaaaa 😻😻😻😻 hadi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim❤️❤️