Prensannesi111 Bebeğim 2 hafta önden gidiyor kilosu, doktor şeker yüklemesi yapalım dedi sizce napmalıyım? Böyle olan var mı
Kubraerturkke Prensannesi111 önce tokluk baktırıp yüksekse riske atmayabilirsiniz. Ben böyle bir yol izlemiştim. Üst sınırda çıkmıştı sadece beslenmeme dikkat etmiştim. 37.hafta raporu için gittiğimde doktor bebeğin 40.haftada göründüğünü söylemişti. Bir sorun yaşamadık şükür
Gul-42 Prensannesi111 bnm uc hafta onden seker yuklemesı yptım bsy cıkmadı neden yaptırmıorsunuzkı zor bır ıslem degıl
Prensannesi111 Selin12- peki senin kilo alımın fazla mı oldu ? Ben 55 le başladım şuan 67 kiloydum şeker yüklemeside yaptırmak istemiyorum
Selin12- Prensannesi111 ben şuan 15+3 haftalık hamileyim adetim göre ilk iki ay 10 kilo verdim şuan yavas yavas alıyorum
Prensannesi111 Mom3834 yani çok gerekli görmüyordum böyle olunca nedense tereddüt ettim yaptırsam mı yaptırmasam mı diye
Mom3834 Prensannesi111 bence en gerekli testlerden biri, biraz daha araştırın derim. Zaten günlük hayatımızda verilen şeker miktarını alıyoruz bir zararı yok ama bir çok şey için önceden önlem almanızı sağlayabilir..
Kubraerturkke Prensannesi111 39+3′te hormon takviyesi ile (6cm açıklık sancı yoktu) 3560 doğdu. Ayrıntılı ultrasonda biraz suyu fazlaydı sonra düzeldi. Bir de doktorum baş ve göbek çevresi biraz büyük demişti; ama tokluktan sonra bir sorun yok sadece hamurişi va kıs dedi. Doğduğunda da herhangi bir problem yaşamadan devam ettik çok şükür. Kendim de yaklaşık 15kg almıştım toplamda. 55ile hamile kalıp 69.9 (asla 70 değil 😊😊) ile doğuma girdim
Prensannesi111 Kubraerturkke bende 55 ile başladım şuan 30. Haftadayım 67 kiloyum 😅 bebekte 1982 kiloymuş doktor o yüzden şeker yüklemesini önerdi bende çok tereddütteyim yaptırmak istemiyorum ama işte..
Kubraerturkke Prensannesi111 tam kilosunu bulamadım ama 30+3′te kilomuz 32. Hafta ile uyumluymuş bizde 😊
Pelit7 Prensannesi111 ben de 29. Haftamdayım gebelik şekerim çıktı ki çok kilo almadığım halde tokluk şekeri yüklemesi yaptırmıştım iyi ki de yaptırmışım. Şu an kahvaltıyı biraz yükleneyim kollarım uyuşuyor ilerde bebeğinizin şeker hastası olmasını istemiyorsanız bence doktorunuzu dinleyin sonuçta onlar işinin ehli insanlar bu işi yapıyorlar benim doktorum perinatalog ne dese okey diyorum sonuçta ondan daha bilgili değilim. Siz içinizi ferah tutun şeker yüklemesi kötü birşey değil aksine gerekli bir şey sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza🌸