Meleknkkk Kızlar dün test yaptım erken gebelik ama pek bakmadım yani bugün dikkatimi çekti sanki biraz vae gibi geldi bana emin olamadım. !https://resimyukle.io/r/4CmYskyfOz] ![https://resimyukle.io/r/4CmYskyfOz
Gzmhsyn Meleknkkk bidaha yap varsa normal testte bile saniyede çıkıyor silik bile olsa daha dikkatli bak görünür zaten hayırlısı olsun inşallah vardır
hfh Meleknkkk bn gebelik testi yaptım kuruma hic görmedim negatifse oyle kaliyordum hamile oldugumda yaptim aynen böyleydi 5 dk sonra
Asena17 Meleknkkk su damlatirsan cizgi giderse kuruma cizgisi eger gitmezse cizgi kuruma cizgisi degildir kuzum
Meleknkkk gokcekocyigit07 ilk yaptığımda dikkat etmedim bıraktım öyle. Biraz önce bi bakayım dedim var gibi geldi bana da. Hadi inşallah yaa. Teşekkür ederim 😊
gokcekocyigit07 Meleknkkk bende ilk öğrendiğimde çok net olmayan silik bir çizgi vardı, yarın bir daha yap bakalım, ona göre kan verirsin, hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤗
Meleknkkk Piremses00 testi ilk yaptığımda hiç dikkat etmedim canım yani bakmadım bile o yüzden arada kaldım
ilkgozagrimhavinim Meleknkkk kuruma böyle olmuyor. Ama sen yinede testi tekrarla. Çünkü bu markanın gebelik testi benim 2 defa böyle çıktı çok umutlandım o ay adeg oldum. Hiçbir yerde önermiyorum bu markayı. Bi de dünya para alıyorlar. Rabbim gönlüne göre versin inşallah🙏🏻
2babies Meleknkkk haziranda pzt günü tüp çift embriyo transferim oldu cuma kaset test yaptım cıkmadı pazar sabah çöpten çıkarıp baktım ikinci çizgi çıkmıstı kuruma çizgisi dedim ama bi umudum vardı pazar gün içinde yeniden denedim hafif çıktı ama belli belirsiz pazar pzt bağlayan gece yeniden birikmiş idrarla yaptım artık cıkmıstı sabahta kan verdim pozitifi aldım. Ancak 24 saat geçmiş testlere itibar etmeyin diyorlar bazılarında çıkmış bazılarında çıkmamış ben emindim çünkü 2-3 gün sonra çöpten alıp baktıklarımda asla ama asla kuruma çizgisi olmazdı
Mom54755 Meleknkkk ay hadi inşallah vardır kuzum tekrar et testi olmadı git kan ver için rahat eder 😘
Meleknkkk Mom54755 biz seninle daha öncede konuşmuştuk canım o zaman test yaptığımda negatifti bu sefer byle çıktı. Bakalm hayırlısı 😊 😘
2babies Meleknkkk hem olabilir ki ben yaşadım hem olmayabilirde. Ben kendimden emindim neden dersen 1 sene bekledim denedim başarılı olamadım çok erken gebelik testine dönüp dönüp baktım canım dilerim seninde öyle olur. Ama umut besleyip hayal kırıklıgına uğrama ben hep transfer yapıldıgında ilki tutmazsa ikincisi olur o da olmazsa üçüncü olur diye yola çıktım