Crnbzkrt Mervearc peki sonrasında yorumlatmak için kendi doktorunuza da gösterdiniz mi Mehmet bey detaylı bilgiyi veriyor mu hani korkulacak bir şey yok herşey normal gibi
Mervearc Crnbzkrt tabikide kendi doktorum sonucu bende göreyim dedi,Mehmet hocada fikrini söyledi ben memnun kaldım ama bana normal gelen belki sizi memnun etmeyebilir.baya inceledi ve bizim sorularımızı sıkılmadan cevapladı.
Yenianneadayi2208 bebisim-_00 evet baya zam yapmışlar..Bende şaşırdım burada forumda biri fiyat bilgisi yazmıştı..Rakamlar şaka gibi 😄 artık çocuk doğurmakta mesele..
Fatossakin Mervearc Ya Solaroglu’na randevu zor bulunuyormuş öyle mi?bende doktor degistircem de henüz muayene tarihim gelmedi
Dry34 Fatossakin evet ayşe hanım en dolu doktor çok da iyi bilgili doktor ben çok memnunum kendisinden . Herşeyi detaylı bakıyor her sorumuza açıklayıcı cvb veriyor.
Mervearc Fatossakin ben muayene olduktan hemen sonra bir sonraki randevumu alıyorum yada 1hafta önceden alıyorum.yogun bir doktor ama bu şekilde randevuda sorun yasamadim
lunam Fatossakin randevuyu 1 hafta öncesinden açıyorlar. Mesela cuma günü randevu alacaksanız, 1 hafta önceden cuma günü almanız lazım. Ben cumartesine alacaktım başka bir doktora ama yetişemedim, geceden almışlar randevuları demek ki 🤭
tgc91 Fatossakin sürekli randevuları kontrol ederseniz bulunuyor.bırgun tam dolu gorunuyorsa ertesı gün boş gorunebılıyor
Dry34 bebisim-_00 bu zam ne zaman geldi ya bende ay başında gideceğim 270 tl olduğunu bilmiyordum :) birde ntsye ne zaman giriliyor ben 32-33 arası olacağım hazırlıklı gidelim eğer bu haftalarsa
bebisim-_00 Dry34 bende gittiğimde 34+2 olmuş olcam canım şuan 32+5 im. Ya nst benide bu gittiğimde bağlar mi bende bilemiyorum işte.Kactan sonra bağlanıyor.3 hafta önce geldi zam 🙄
Fatossakin Mervearc benim doktorum ayrıldı hastaneden forumda da çok duydum Solaroglu’nu ona geçeyim diyorum
Mervearc Fatossakin ben 5yildir kendisine gidiyorum buzamana kadar bir sorun yaşamadım ama pandemide muayene süreleri eskiye göre biraz daha kısa geliyor bana onun haricinde tatlıdır guleryuzludur ve sorularınızı usanmadan cvplar😊