Demirgul27 Evet kızlar biz şuan bebisimizle 16+1 olduk dün akşam saatlerinde sanki ufak kıpırdama yer degistirme gibi birşey hissettim sizce bu haftalarda hareketlenmesi belli edermi
Gizemgect Demirgul27 herkesin farklı oluyor bende 16 haftalık iken ufak birşeyler hissetmiştim şuan 18+5 olduk tık yok 😅
Nisan4523 Demirgul27 yaaa ben de hissetmek istiyorum arrtıııkkk 😍😍 16+3 olduk biz de. Ama hiç bi şey hissetmiyorum. Heyecanla bekliyorum
Asliiiiiii012301 Eder eder benmde o civarlardi zaten çok ama çok hafif hissedion ..yada küçük küçük pıt pıt gibi hareketleride var
Demirgul27 Nisan4523 ilk defa hissettim yani kendimle biraz çelişkiye girmedim değil acaba karın guruldamasi diye düşündüm ama farklıydı daha önce böyle bişey olmamış ti inşallah sizde en yakın zamanda hissedersiniz 🥰🥰
Nisan4523 Demirgul27 evet ben de bazen öyle şeyler hissediyorum ama benimki karın guruldaması bence ya 😃😃 sizin için çok sevindim. İnşallah ben de yakın zamanda hissederim
Mom872 Demirgul27 yok maalesef o konuda baya bi diretiyor, 4 kere gittik öğrenemedik, ya istifini bozmadığı için yada çok hareketli olduğu için bir türlü göremedik. Hatta 3 farklı hastaneye gittim 4 farklı doktor baktı ama yok öğrenemedik
Aysegul9371 Demirgul27 ya çok merak ediyorum 17+6 dayim karnimda kasik kısmında hafif böyle gidiklanma tarzı guruldama gibi anlatamıyorum tam öyle bseyler oluyo acaba o mu ki elimle bsey hissetmedim hep aklıma acaba gaz mi var diye geldi de bilemedim🤭