ozgeecan9 Bfduam genelde hissediyorum ama bu ay okadar boşverdim ki birde düğünler falan çok koşturduk inan hissetmedim
ozgeecan9 Bfduam belki bu ay geç yumurtlama olur canım hade bakalım hayırlısıyla bu ay bekliyorum senden güzel haberler💕
Bfduam ozgeecan9 çook amin, ovü yapmasanda belirtilerden anlamışsındır yumurtlama ne zaman oldu? Benim bugün koyulaştı veya yarın bakcam tekrar daha koyu olcak mı, testler bi tuhaf zor görünüyor C cizgisi bile.
ozgeecan9 Bfduam canım valla hiç anlamadım dedim ya aşırı koşturma durumum vardı düğünler nişan ev temizlik yemek okul baslaması falan derken bu ay gerçekten unuttum 😂 eğer bunca sallamamazlığa hamile kalırsam demekki strese bağlıymış dicem yani ama sanmıyorum tabi hiç…
ozgeecan9 Bfduam valla deriz beraber deriz hemde😍 kısa çaplı bi şokta geçirirm açıkcası ahhhh insallah 💕
ozgeecan9 Bfduam genelde gecikebileceğini söylüyorlar canım ama tabi bilemeyiz yinede mesela geçen ay benim erken oldu yumurtlama adetimde erken geldi biliyosun
Bfduam ozgeecan9 bu mantıkla bakarsak olabilur oran/ orantı. Erken gelsinde, gecikmeler pek sevilmiyor di mi ya.