Dry34 Merhabalar arkadaşlar 32. Haftamıza girdik 🥰 kıyafetlerimizi yıkadık , ütüledik bugün de çantamızı hazırlayacağız 🤰🏻🥰🥰 Şunu da koy bunu da koy mutlaka olsun dediğiniz şeyler neler 🥰 şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ayseee4238 Dry34 çok abartılı fazla malzeme koymama gerek yok bence canım bazen görüyorum aşırı abartılı çantalar oluyor bı aksilik olmadığı sürece zaten bir gece kalıp çıkacağız Allah korusun aksi bi durumda da tedarik edilebilir diye düşünüyorum. Ben hastane çantama bebek için 1tane 10lu 1tane 5li hastane çıkışı koydum 1tane tulum 2tane çorap 1penye 1muslin battaniye 15tane bez ıslak mendil pişik kremi koydum kendim için 2tane pijama koydum çünkü kanama çok olup batabiliyormus o yüzden yedek koydum emzirme atleti sütyeni iç çamaşırı çorap depeend göğüs ucu kremi ve pedi taç ve terlik koydum. Onun dışında da kağıt havlu çatal kaşık çöp poşeti ve resim cekineceksen bakım malzemesi koyabilirsin.
Sudeeee Ayseee4238 aynısı benim canım bende böyle yaptim başka da bisi yok bunlar yeter cok şükür ☺️ Sadece bir de kalın battaniye gibi koydum hastane de bebeği getirdikleri şeyin içi sert oluyormuş ona yaymaya diye yumuşak yere yatsın diye ☺️🥰
Ekim22 Hastaneye yakın uzak olmak arasında büyük fark var benim evin 2 saat uzakta o yüzden tedarikli hazırladım çantamı ilk doğumda da 4 takım götürmüştüm belki bi kar daha Fazla tam hatırlayamıyorum bebeğim tüm gece kustu yetmedi babam mağazadan yeni hastane çıkışları aldı halam yıkadı kuruttu gönderdi bu telaseyi yaşamaktansa sırtımda taşımayacağım sonuç olarak valizi tedarikli gitmenin hiç bir zararı yok Ekstra benim size önerin ikinci doğumsa evde bekleyen bi çocuğunuz varsa ona valize hediye koymak kardeşin getirdi diye vermek çok güzel olur bugün rabbimin izinliyle bizde 32 olduk
Dry34 Ekim22 evimiz yakın araba ile 10 dk :) ilk çocuğum ama nasip olursa ikinci olursa bende hediye koyayım güzel fikir:)
Ayseee4238 Sudeeee kalın battaniyeyi başta koyayım dedim sonrada havanın durumuna göre koyarım diye düşündüm o şekilde hiç aklıma gelmemişti