Minikpandam1 konustukta sayilmaz aslinda ay 😂 ben aksam bebisimle 8de yattim uyudum gece 11de kapi caldi acmadim uykumu bolemem hic banane acsib kendi diye 😂 sonra anahtar sesi duydum baktim geldi yanima uyandim sonra iceri gitti gittim pesinden dusundunmu dunki kararinda eminmisin dedj. Bende dedim benim sarjim da bitebilir teledonuda duymayabilirim ama bu sekilde kavgalar devam edecekse evet bitsin ben bu cocugu boyle bi durumun icinde ywtistiremem dedim,oda dedi iste beni sen cildirtiyorsun hic sevmedigim seyi yapiyorsun engelliyorsun wptan aramalardan dedi ,bende daha fazla hakaret suclama duymamak icin dedim sonra sarildi optu dursun bu ev yeni bi eve gecicez dedi kalsin burasi boyle satmayiz ben ev bulcam ayarlicam burda komsular falan sevniyorum hemde uzak kaliyor konum bana işe dedi sobra cocuk uyandi onla oyalandi biraz sonrada bebeyle ikisi yattilar 😂ben kaldim aha boyle uykuyuda aldim oh artik gun boyu zombi gibi gezerim ben valla uyanmasalar aslinda kalkio te.izlik bari yapiyim diye dusunuyorumda supurge sesine uyanirlar korkusundan acamiyorum😂