huma2018 Mom789 yaaaaa kız bende seni merk ediyorum dum vala hele at bende gorem.hata gece senin postu okudum baya üzüldüm dedim bu kizin hayatını yazsak kitap olur vala hele at bende seni görem noluyyy😂🤣🤣🤣🤣
Mom789 Minikpandam1 hahahhaha sildim bak burda beni goren sayili insanlardansin ahahhaha aman ne aski yaa acik halim dogumdan sonraki sabahki tipi sac bas dagilmis 😀 ayy yaslandjm yaaa ben boyle degildim
Mom789 Mom696 sildim tamam bitmistir yeter arkadaslar bu kadar mal salak poz gecenlerde kixlara attim orda suslu pusluydum kacirdiniz daha guzeldim bu resimlerde darma duman haldeyim sorry 😀
Mom696 Mom789 eşim teelfonumu kırıp kırık parcalarinida kendiyle bırlıkte götürdüğü için annemin telefona kaldım😅hepsi psikopat deliler
Kuzucccum Mom789 şurdan geçerken ben de gördüm bebek gbsın adam bulmuş bunuyor valaaaa Allhım kıymet bilmıyor bılmıyor mashhh kuzum 😘🧿🥰💓
Mom789 Minikpandam1 amin amin insallah yaa bende etkileniyorum yasarken surekli aklimda her hareketim takipte google da arama yaparken yanlislikla bir reklama bi adamin profile tiklicam diye korkuyorum gorur onu tovbe inanmaz biseye senaryoyu yazar