Sevdhusna Ferayurundemir canım benim güzel annem evlat candir o senin evladın ve Allah in sana emaneti inşallah sağlıklı olur .ama yok dedikleri gibi ise de senin sınavın canım ozel anne olacaksın demekki yavrunun her zaman yaninda olup herşey e karsi duracaksiniz unutma yalan dünya sınav dünyası yavrun ahirette sağlıklı olacak ve seninle cennet bahçelerinde kosacak yeterli sen sınavını emanetini sahiplen zor bi durum evet ama Allah bu sınavı sana verdiyse seni siniyorsa boynumuz kıldan ince Rabbim yardimcin olsun kardeşim
Melikeylmaz Sevdhusna merhabalar, test sonuçlarınız geldi mi acaba. Özel çocuklar ve aileleriyle çalıştım 2 yıl. psikoloğum, eğer ihtiyaç duyarsanız her zaman destek olmaya açığım. İnstagram kullanıcı adım, melikee.yilmaazz
mac Ferayurundemir bende özel eğitim öğretmenıydım down sendromlu Canım kadar sevdiğim öğrencim vardı ismi yiğit❤️ Bebeğim olacak die ayrılmak zorunda kaldım..2. Sınıfa gidyordu cok basarlıydı bu sene basarı belgemizi bile almıstık Postunuzu okudum allahım yazılarnız beni derinden etkiledi nasıl güzel yüreklısınız 😍🙈 allahım basarılı bir gelecek diliyorum size 🙏🙏🙏
Ferayurundemir Hepinizden tek tek Allah razı olsun, pazartesi yine sordum daha gelmemiş sonuçlarımız, Rabbim kimseleri evladıyla sınamasın. Sağlıcakla büyütmek nasip etsin.. yazamadım tek tek affınıza sığınıyorum kusuruma bakmayın nolur. Oğluşla ilgilenmekten 🤗
Ferayurundemir Ceylanim hâlâ bekliyorum sabırsızlıkla... 😣 uzadıkça uzadı her gün aramaktan ben bıktım artık ☹
Ecrinimleyla Ferayurundemir Benim de ikili testim de risk çıktı down sendromlu olabilir dendi detaylıya da girdim bi böbreği daha büyükmüş ama hiç takmıyorjm her şey Allah tan öyle de benim evladım böyle de doktorlarda yanılabiliyor bakalım Doğunca inşallah sağlıklıdır ama aksi olsa da dediğim gibi herşey Allah tan
TCTuernekolu Ferayurundemir en kısa sürede iyi haberler alırsınız inşallah beklemek gerçekten çok zor 😔😔
Suzannnn Ferayurundemir Allah onu sana bağışlasin cnm peki bişey soracağım 2 li test ne bilim işte detaylı ultrason da buna dair bişey çıkmadı mı yani doktor hiç öyle bişey söylemedi mi sana
Hsrt42 Ferayurundemir Cnm üzülme allahım hayırlısıyla cocugunu kucagına almayı nasip etti ya inşalllah bundan sonra herseyi atlatırsınız insan dünyaya gelince bi imtihanı olur Belki sen bebegini ilk aldında bu senin bi sinavındır allahım tez zamanda saglıgına kavustursun melegini üzülme Allah’ın bi bildiği Varki böyle olmasını diledi cnm geçecek herşey güzel günler sizi bekliyor sadece şükret
Buse01 Ferayurundemir Canim belki gozu cekik birine benzemistir aileden hicmi yok yenidoganlar genellikle kirpiksiz gozu cekik oluyor doktorlar herseyden supheleniyir soluyor herseyi anneyi babayi dusunmeden moralini bozma dua et sen Rabbim yardimci olur insallah sapasaglmdir sonuclarindada cikar
Ferayurundemir Buse01 eşimin ailesi hep çekik gözlü ama diğer belirtileri de var hepsinin bir arada olması tesadüf olamaz heralde diyoruz bakalım hayırlısı Rabbimden.. onsuz bırakmasında bizi ne gelirse başüstüne
Yaz Ferayurundemir allah yar ve yardımcınız olsun inşallah temiz çıkar sonuçlar allah büyük umudunuzu yitirmeyin allah bebeğinizi size bağışlasın çok üzücü hiç beklenmedik anda böyle bişeyle karşılaşmak dünyanın en zor şeylerinden biri olsa gerek 😔
Cemremm Ferayurundemir rabbim sizi hiç ayırmasın tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah sen çok güçlü bi annesin gözlerim doldu ağladım ama istan etmedin dik durdun allah bu hislerini karşılıksız bırakmicak inşallah 🙏🏼
Nesmus Ferayurundemir 10 haftalık hamileyim yazdıklarını görünce dayanamadım gözyaşları içerisinde yazıyorum allahım sağlıkla büyütmek nasıl eder geçmiş olsun inşallah atladıkları birşey vardır dualarım seninle