11mrv11 Kızlar çok açım ama kaç gündür hiç yemek yiyemiyorum sadece meyve ve sebze yiyorum o da çok az bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyorum ne yapmalıyım akıl verin bana 😢
gamzosgamzos 11mrv11 6+2 haftaligim bendede durumlar ayni 1 hafatdir ac geziyorum sadece meyve hersey kotu kokuyor yemek gorunce bile midem bulaniyor 20 aylik kızım baygınlık geciricem diye korkuyorum bu gidisle seruma gidicem sanırım 😔
busra5501 11mrv11 ilk üç ay senin yediklerin bebeği çok etkilemez canım kanından besleniyor. Sadece seni halsiz bitkin bırakır. İştahsız olman çok normal kendini zorlamadan az az sık sık ye özellikle kuru yemiş ayran öneririm.
Duygu0621 gamzosgamzos bu dönemde ben kraker , leblebi , kuruyemiş , meyveli içecekler , ve su , içerek kendimi toparladım yavaş yavaş . Sende kendini hepten aç bırakma o zararlı , mutlak ve mutlak saat başı midene bişeyler gitsin az da olsa bi lokmada olsa
gamzosgamzos Duygu0621 ahh canım ne savas veriyorum yemek icin cok garip ama cubuk kraker gorsem agzimiza gotursem afedersin oguruyorum ne yapacagim bilmiyorum 😭😭
Duygu0621 gamzosgamzos o zaman doktorunuza gidin ve hiç bişey yiyemediğinizi su dahi içemediğinizi söyleyin o size bulantı kesici ilaçtan yazıcaktır o sizi ayakta tutar . Fazla elden ayaktan kesilip hasta olmadan gidin bence
gamzosgamzos Duygu0621 aynen salı randevum var muhakkak isteyecegim bulanti ilacı kizima hamileyken hic boyle oldugumu hatirlamiyorum bulanti tiksinti olmustu ama 7.hafta 11.haftaya kadar yine belli yiyecekleri yiyebiliyorduk az çok
Marry-lisa Ahh seni çok iyi anlıyorum bu sebeple kaç kere hastanede yattım açlıktan ve susuzluktan idrarda keton çıkmıştı. Hastanede beslediklerinde biraz iyileşiyorum sonra yine aynı.. 11 hafta olduk bakalım ne zaman bitecek bu çile… Allah yardımcımız olsun..