Ayseyyy Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor Bizde ara ara sağ toplanıyor ve geceleri genellikle şuandada oluyor genitalime sancı giriyor sankii içimden ip çekiyolarmış gibi aşşagıya dogru çözemedim yaşayan varmı
pitircikannesi Ayseyyy 38+3 belimde adet sancısı gibi ağrıyla uyandım yine. 23 dkdır hâlâ ağrıyor. Karnımda sancı yok. Yine yalancı sancı sanırım. İlk gebeliğim acemiyim
pnrysfdnz 36+3 yorgun erken dogum stresi. Benimde oyle bebegin kafasi kanalda oldugu icin baski yapıyor🤦🏻♀️ 3 Eylül mecburi sezaryen tarihi
Eklm pitircikannesi 35. Hafadayım benimde öyle adet agrısı gibi agrı giriyor yaklasık 10 dk falan sürüp gidiyor yalancı sancılar mıdır?
Durunbigeldim Ayseyyy ay ne zaman uyumaya niyetlensem ya çalmayan kapı çalar ya telefon. Bugün tam tatlı bi uyku geldi gidiyordum ki patt telefon kaynanam arıyor açmadım sinirden😄😄🥴sonra kaçtı uyku
fatmakolay Ayseyyy muhtemelen kanaldadır benimde öyle arada bıçak sağlanır gibi ağrı oluyor genital bölgemde aşağı baskı hissediyorum
pitircikannesi Eklm ben de pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla gerçek sancı 10 dk devamlı sürmez. O yüzden sanırım yalancı sancıdır