Almi4134 Huhuuuuu kızceler hatırladınız mı beniiiii…. donerse bizimdir dönmezse sezaryen totemi yapmistim 😁😁 33+3 yine donmedik be 😁 sizde durumlar nedir
Szeys Almi4134 31+2 yiz en son gittiğimizde dönmemişti. Ama hiiiiç önemli değil ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olcak😅
Semakkk32 Almi4134 34 haftayken transvers (yan) duruyordu 36da makat gelis du..suan 37yiz ve dogum pozisyonu aldi🤣🤣 doguma kdr bebegin yeri varsa her turlu donuyo..
Almi4134 sedanurakarken bana bu saatten sonra zor dediler :) ben de böyle benimle aynı durumda olanlarla dertlesiyorum😁
sedanurakarken Almi4134 arkadaşımında aynıydı 2 hafta sonra gel sezeryan ol demısler kontrole gıttıgınde dönmüş 41 de doğum yapmıştı
Almi4134 sedanurakarken ay cok sevindim adına:) nasip bu isler tabiii.. benimkinin kafasi da büyük normal pek mümkün değil diyorlar ama nasip :)
Almi4134 Szeys benim ilk bebegin nedense sezaryen istemiyorum.. gerci cok istediğimden Normal dogum yapamam kesin😁
Almi4134 Semakkk32 valla benimkinin loca kafasi olduğundan nerde olduğunu az cok kendim. Fark ediyorum dkdk dun sag tarafta yandi basi ayaklar solda.. bugun sabah yine mideme oturdu kafasi😁
Almi4134 Busra333 insAllah bakalkm canim.. bir de kafasi haftasından büyükse tehlikeli mi normal dogum
Busra333 Almi4134 hmmm zannetmem cnm şöyle bir durum var sonrasında uyumlu hale geliyor bazen ben öyle duydum bir hafta önde dedikten 2 hafta sonda uyumlu olabiliyor da