Duygu_turan Merhaba hanımlar internette D vitamin takviyesi 12. Haftadan itibaren alınmalı diyor. Ama sağlık ocağındaki doktorum 8. Haftadayken verdi 1 haftadır da kullanıyorum. Sorun olur mu acaba bilgisi olan var mı?
Aylin2011 Duygu_turan beninm D vitamini değerim düşük damla kullanıyordum hamileliğimin başından beri kullanıyorum 24+1 haftalık olduk hala devam ediyorum
Akrepbebek Duygu_turan bende 8 haftalikken kullanmaya başladım.doktorum verdi.16. Haftaya kadar haftada bir 16. Haftadan sonra artık ayda 1 hamileligimin sonuna kadar. 34. Haftadayim.suana kadar herhangi bir problem yasamadim
Eski9 Duygu_turan d vitamini temiz içerikli ise bir sıkıntı yapmaz korkmayın eğer nornalde kullanmıyorsanız d vitamininiz düşüktür zaten marka olarak ocean ve venatura öneririm d vitamini bizim vucudumjz iciin en önemli vitaminlerden birisi
biroglanannesii Banada 11 haftalık falanken verdi doktor . Şu an 14 haftalığım ve yeni başladım . İlk verdiğinde kullanmamıştım Coledan diye bir damla
Duygu_turan biroglanannesii Kullandıktan sonra midem bulantım arttı internetten bir bakayım dedim ve 12. Haftadan itibaren diye yazıyordu bir de 9 damla diyor bana 15 damla vermişti korktum açıkçası
Aysegul9371 Duygu_turan sorun olmaz ya. Benim en başından beri d vitamini eksikliği var folik asiti bile içeriğinde d vitamini olandan içmiştim Sonra damlaya gectim
Pambix Duygu_turan Ben en başından beri kendim kullanıyordum ama Dr bana 20 .haftadan sonra verdi. Öncesinde vitamin kullandığım için onun içinde vardı çünkü… Kilo başına 1damla kullanıyorum venatura marka 500luk