Busrayilmaz2 Hem kan pıhtılaşmam var hem lupusum doktorum çok olumlu cevap veremedi ancak ben korkuyorum sanırım aşı sonrası pıhtılaşma olabiliyormus ama çok da korkuyorum vurulmak çok istiyorum benim gibi kan pıhtılaşmasi olup vurulan gebeler varmi🥺
mndgl_2555 Busrayilmaz2 merhaba 28 haftalığım kan değerim yüksek olmasına rağmen 2. doz biontek aşısını oldum hafif kol ağrısı dışında sıkıntım olmadı çevremdende aynı şikayetler dışında başka duymadım yani korkmayın bişi olacağını sanmıyorum ama tabi en doğrusu doktorunuza danışmaktır
Bsrtncsoy Busrayilmaz2 bende aynı şekilde pıhtılaşma bozukluğu var.gende mutasyon var.Daha önceden de beynime pıhtı atmıştı.Doktorlarim onay vermedi.Dogum sonrası için bile sen riskli gruptasin dedi.Suan için hala yaptirmadim ama bir yandan da içim rahat değil.Vurulsam dert vurulmasam dert
mndgl_2555 Bebegim4 nedemek istediğinizi tam anlayamadım ama bizi soruyorsanız yoktur sanırım☺️çünkü kimse sorun yaşamadı çok şükür
Bebegim4 mndgl_2555 ya tel sıkıntı var kusura bakmayın ondan değişik yazıyo 🤦♀️ Genlerinizde pıhtı problemi varmıydı demek istedim benim genlerimde var ondan korkuyorum
Busrayilmaz2 Bsrtncsoy ne yaptın canim doğum yaptinmi ben doğum yaptım 8 Ekim’de 1 ay daha pıhtılaşmam devam etti iğne vuruldum çok şükür sonra 2 aşımı da oldum
Bebegim4 mndgl_2555 ben 2 doz aşımıda biontech oldum 2. Dozun üzerinden 9 gün geçti ama benim panik atağım geçmedi 2. Doz olmak istemiyodum açıkcası ben ama doktor gebelerin durumunu ve aşının pıhtılaşma yapmadığını belirtti eşimde aşırı derece zorladığı için vuruldum ama panik atak tutuyo beni nefesim kesiliyor sanki bebeğime zararı olur mu diye
mndgl_2555 Bebegim4 bence çok takılma paniklediğin için gerilmen çok normal artık çoğu gebe aşılı bende çok tedirgindim ama sıkıntı olmadı şükür sizde kafanızı çok bunaltmayın sakin kalın derim ilk aşıyı olduğum akşamı bende çok korktum panik stres yaptım bi tarafım ağrıyınca aha bişi oldu kesin dedim ama boş panikti tabi bi şekilde kendi kendimi sakinleştirdim sonra normale döndüm ☺️
Bebegim4 mndgl_2555 benim aşıdan yana korkum yok yani şöyle pıhtılaşma yapması haricinde tedirginliğim yada korkum yok benim genlerimde olduğu için korkuyorum panik atak krizlerim tutuyo nasıl geçicek bilmiyorum
mndgl_2555 Bebegim4 şimdi anladığım kadarıyla sen 2 aşıyı oldun bi sıkıntında olmadı değilmi ama yinede panikatakmı yaşıyorsun
Bebegim4 mndgl_2555 aynen 2 dozu da oldum ama 2. Dozun üzerinden 9 gün geçti pıhtılaşma problemimde olunca ya Allah korusun bebeğe bi şey olursa diye ölüp ölüp diriliyorum resmen
mndgl_2555 Bebegim4 korkma Allahın izniyle hiçbişi olmaz inşallah ama madem böyle durumun var doktorunla görüş illaki sana yardımcı olacaktır canım
Bebegim4 mndgl_2555 verdi kuzum şurup verdi ama geçmiyo bu illet 🤦♀️ Panik oluyorum dedi aşı olduktan sonra da hepsi uydurma yok öyle bi şey ilk dozunu oldum bak iyisiniz şükür aynı şey dedi evet mantıklı ama gel benim hastalıklı pskolajime anlat buny ne zor bi şey bu yaa
Bebegim4 mndgl_2555 34+6 haftalığım canım 4. Gebeliğim ama 3 bebeğimi daha önce kaybettim ve oldukça sıkıntılı geçti zor geldim bu haftaya kah pıhtılaşması, gebelik şekeri ve serkajım var
mndgl_2555 Bebegim4 canım benim yaaa şimdi anladım seni biçok şey yaşamışsın panikatak olman çok normal ama baya haftana gelmişsin bişi kalmamış doğuma Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻☺️
Bebegim4 mndgl_2555 amin cümlemiz inşallah canım Allah razı olsun duanda beni eksik etme ne olur sağlıkla kavuşayım yavruma başka hiç bir şey istemiyorum rabbimden 💐
mndgl_2555 Bebegim4 🙏🏻 sağlıcakla gelicek inşallah annesi güzel şeyler düşünki negatifi çağırma yeter☺️ hadi hayırlı geceler ben kaçar