Eceguldemir55 O kadar yorum okudum 5. Haftada benim HCG değerim 18000 lerde çıktı ama yorumlarda bu kadar yüksek değer vereni de göremedim. Doktora gittiğimde tek kese vardı ama küçüktü acaba ikiz olabilir mi? Deneyimlerinizi merak ediyorum
isimsiz1i Eceguldemir55 ben test yaptım ikinci çizgi kıpkırnızı olmuştu sonrs karnım hemen büyüdü gerginleşti resmen içimde bişe olduğunu hissediyordm kordonlarını ikiz mi aceba eşime demiştim sonra doktora gttk ikizdi
Makskala Eceguldemir55 beta hgc değerinden anlaşılmıo ikiz mi değil mi die. Ancak ultrasonda anlayabiliyor doktorlar o yüzden tek gözüktüyse tektir. Yani bana en azından doktorum öyle söylemişti.
Aylin2011 Eceguldemir55 adet günümde test yaptım silik olarak çıktı çizgi sonra kan testi yaptırdım 575.55 çıktı değerim 24+1 haftalık ikiz gebeyim
Bebisininannesi1202 Eceguldemir55 beta değerinden anlaşılmıyor canım bende ilk haftalarda çok düşüktü değerim 5+4te keseyi gördüm tekti 7+4te tek kesede iki tane kalbi dinledik 😇
Eceguldemir55 isimsiz1i hayırlısı olsun bakalım benim de hiç aklıma gelmemişti. Burda HCG değerlerini gördüm kızların şaşırdım bir de ilk hamileligimde kaçıncı haftalarda HCG 20000 lerdeydi bu daha başında o rakama gelince bı acaba mi oldum
isimsiz1i Eceguldemir55 ilk kan verdiğimde negatifti testte yaptım bazıları hayalet çizgiydi sonra bir ay dahw bekledik ikizlerdi
Eceguldemir55 Makskala ben de şöyle biliyorum tek kesede iki bebek oluşabiliyor diye biliyorum hayırlısı bakalım göreceğiz.
Makskala Eceguldemir55 yani evet oda olabilir ama bu beta değerinden anlaşılmıo ikiz olup olmadığı die biliyorum. Ay ne bileyim bazen doktorların bile kafası karışıo sanırım 😁 hakkınızda hayırlısı olsun artık
Eceguldemir55 Bebisininannesi1202 yaaa ne güzel maşallah sağlıklı gebelik olsun ikisini de kucağınıza alın insallahh 😻😻
2babies Bebisininannesi1202 kesinlikle arkadaşımızın yorumuna katılıyorum benimde beta değetlerim hep düzenli iki kat arttı ikiz gibi değildi tüp bebekti doktor tek kese gördü sonra abimle konustum onların doğal ikizleri var kan değetlerine güvenme bizimde öyleydi dedi. Kalp atısı için gittiğimizde iki tane dinledik çok şükür 12. Haftadayız
Valide Eceguldemir55 ikiz gebeyim 5. Haftamda 1625 di 💋🌸 progesteronum çok yüksekti sonradan ikiz olduğunu öğrendik .. arkadaşımla aynı anda hamile kaldım onun 5. Hafta 20 bin çıkmıştı şaşırmıştık ona da kesin ikiz gözüyle baktık bu sefer ama onun tek bebişi oldu 🙊
Zeynep_49 Eceguldemir55 tek yumurta ikiziyse tek kese görünür onun içinde ikizmi var oda biraz daha büyüyünce anlaşılır