Ysmn311111 ozlem6610 🤣🤣🤣kuzum ben napiyim alıyorlar ne yazikki😀gelirse son çare böyle yaparsın gelemzse zaten canına minnet🤣sezeryan mi olcn kaynana kalır mı ya saçmalığa bak benim 1 gün ablam 1 gün eşim kaldı ustumu fln onlar giydirdi kaynanam olsa utanirdim yani bide sütün gelmese hemen sabaha kadar soylenir başında söyle tut biyle yap ayyy hemen uzaklaştır kendinden küsüp gelmesin🤣🤣
ozlem6610 Ysmn311111 yok kuzum daha tam belli degil normal yada sezeryan olup olmadigi insallah normal olur. Kiz aman aman allah kimseye oyle seyler yasatmasin gostermesin o hastane odasinda siniri kirizi gecirtmesin kaynana yuzunden. Hemsireden yardm alrm valla ona yine demem bsy. Canm pki sen dogum yapmissin bebegine yorgan falan yabdirdinmi altina singermi koydun.
ozlem6610 Civvciv etmem zaten oyle biseye kalkissim direk surat bes karisa doner gercekden bana zorla istemedigim seyleri yapamaz
Ysmn311111 ozlem6610 beşiğin içinde singeri vardı zaten üstüne kalın battaniye falan koyup yumuşak yapmaya calistm yorganida hazır aldm ince yumuşak bişey ama gel gorki benim oglum beşikte yatmıyor kanepeyi açıyoruz o koskoca yerde tekbaşına uyuyor🤣🤣sözde kaynanam yapıcakti yatağını yorganini küsünce işler değişti 🤣🤣aman tek küs kalalım herşeyini alırım ben🤣
ozlem6610 Ysmn311111 haha kiz sen iyice sinir olmussun kaynana😂😂 oylemi bnde singer kesdircem ince cok ince bi altina bisey kışa denk gelck bnm dogum yorgan istemiyorum sagliksiz diyolar
DenizveKumsal Sinop gerzeliyim 4 yıldır Sivaslı geliniyim ama bikere götürmediler beni oraya. Seneye inşallah gidicez 😊 doğma büyüme istanbuldayız ama ☺️
Anesanne Civvciv ben de sivaslıyım🥳🥳 orda doğdum büyüdüm okudum ama şu an Sakarya’da yaşıyorum. Medicana da doktor Gültekin koçun vardı hala orda mı bilmiyorum. Hem çok tatlı biri hem de eli çok iyidir. Birlikte çalışmıştık canım doktorum tavsiye ederim
Thisbe Merhaba kızlar aramızda yakın zamanda doğum yapan var mı üniversitede? Durumlar nasıl acaba 36+2 olduk çağlar beye gidiyorum normal görünüyor şimdilik ortam nasıl acaba sancı çekerken yanımızda birileri oluyo değil mi özel odada kalmak istiyorum..