Eski9 Ya Allah aşkına şimdi alta da mı reklam koydunuz ya yazı yazarken çıkıyor yanlışlıkla basıyorum Ekran gidiyor falan bıktırdı artık reklamlar ekrana düşen neyse de alta koyulmasi aşırı saçma olmuş ya uygulamadan cikiyorum birşey yazarken 😡😡😤
Merve Eski9 merhabalar canımız annemiz. Kullandığımız uygulamayı reklamla desteklememiz şart. Kampanya nedeniyle reklam gösterimi sık olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌸💜
Prlkelif Eski9 akşam bebek doğdu butonu gelir umudu ile güncelleme yaptım malesef sürekli reklam çıkmaya başladı daha önce yoktu bende reklamlar üstelik butonda gelmedi birde reklam belası eklendi iyice sinir oldum 😤😤yazıyorsun sorun çözen yok dönüş yapan yok iyice tadı kaçtı uygulamanın
[silindi] Aynen yorum yazıyorum klavye kayboluyor reklam giriyor yazdıklarım gidiyor reklama tıklamış oluyorum. Uygulamaya girerken çıkan reklamlar neyse de bu nedir ya zorbalık resmen
Eski9 Merve reklam gösterilmesine alıştık ama uygulamadayken ekranın alt kısmında çıkıyor video gibi ve yazı yazarken ekranını mi kapatıyor bende ya uygulamadan cikiyorum yanlışlıkla yazdığım seyi tekrar tekrar yazmak zorunda kaldım
Merve Eski9 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.