KardelenYunusEva Ela532 İlk önce herkeste aynı olmuyor ama gerçekten Yani Allah kimseye dayanamayacağı yükü vermez ama maalesef bizim insanlarımız abartmayı çok seviyor yok şöyle böyle biraz dirençli olursanız hemen geçer inşallah dua edin
oglumubekliyorumm Ela532 dayanılmayacak ağrılar değil canım benim canım çok azdır normalde ama ilk ayağa kalkerden hemşireden yardım almadan kendim yataktan tutunarak kalktım yani
Ela532 oglumubekliyorumm ya ne güzel atlattiniz geçti gitti o gün inşallah benimde biran önce biter kafamı okadar taktım ki sezeryan sonrasında ki ağrıya neye benzediğini çok merak ediyorum sonuçta hayatımda ilk defa yaşayacağım 🥺🥺
oglumubekliyorumm Ela532 spinalin iğnesindende korkma sezeryanın ağrılarındanda canım başkalarının dediklerini pek fazla dinleme hepside bu zamana kadar boşuna korkmuşum yani
Ela532 oglumubekliyorumm inşallah bende doğumdan sonra böyle derim çok sağol canım rahatlattigin için ❤
Tugbissss Burcu4135 bende aynı sebeple 36+5te yapmıştım ikinci dogumumu 2500 kilo doğdu kuveze girmedi ilk dogumumdada suyum gelmisti oda yine 36+3te oda 2500 kilo doğdu kuveze girmedi sizinkide girmez insallah 😊
Burcu4135 Tugbissss insallah 34.haftalıkken 2155 grdı. Yani 3 hafta da 2500 olsa bile ultrason da oynamalar oluyor düsük cıkacak diye korkuyorum. Cok tesekkürler bilgilendirmeniz icin. Sizin evlatlarınızda saglıkla, mutlulukla büyüsün insallah. 🤗
Yektaa Burcu4135 benim de var ve sadece o durumdan korkuyorum ayaklarım hareket etmeyecek kollarda bağlı olursa çatlarım ben ama kendimi teselli ediyorum 45 dk emarda kaldim.dua okuya okuya bunda da oyle yaparim olmazsa hafif sakinleştirici isterim 🤗
Burcu4135 Yektaa ay o mr zaten kabus 😁 4 yıl once 45 dk girdim bende tam 45 dk da aglamaktan helak oldum. Düsünmemeye calısacagız basımızda kim duruyorsa artık onınla sohbet edip aklımıza getirmeyecegiz. Allah yardımcımız olsun saglıkla kavusuruz insallah 🤗
Yektaa Burcu4135 amin ins ya dediğin gibi sohbet edicez bol bol dua edeceğiz bizim az kaldi 38 de alırsa doktor 30 günümüz var çok heyecanlı ama.benim.bebis sanki durmayacak givi çok aşağıya baskı yapıyor 🤭
Burcu4135 Yektaa benim normal sezeryan tarihim 21 eylüldü 38.hafta simdi 6 yada 7 eylül oldu. Son 9 gün. İnsallah senin bebişin 38i doldurur gününde gelsin. Saglıkla kucagına alırsın insallah 🤗