Busra_gunyuzlu Ay gecmıyor gıttıkce çoğalıyor sanki özellikle gecee ne gecırır bunu cıddı anlamda gavıscon dışında doğal olarak?
Nazlican1994 Busra_gunyuzlu offf o mide yanmaları her gece iki saatte bir kalkıp soğuk süt içip yatıyorum veya sakız çiğniyorum başka türlü geçmiyor benim 🤦🏻♀️
ssssxsss Busra_gunyuzlu Yesil eksi elma deneyebilirsin bana bir tek o yaradi “Granny Smith” elmasi diye geciyor ayrica cok faydali özellikle kabuklu tuketirsen
Zeyyyn Busra_gunyuzlu geçmiyor hiç bir şekilde ne süt ne yogurt ne maden suyu ne yesem midem yanıyor her an çıkaracak gibiyim
Busra_gunyuzlu Nazlican1994 artık süt de mıdemı bozuyor yani çok tuketıyroum Bende valla ne yapacağımı şaşırdım bıde bebek de vuruyor yukarı yukarı sonra ıyıce kötü oluyorum uyku fln kalmadı anlamadım nasıl geçecek 🤷🏼♀️
Busra_gunyuzlu ssssxsss evet gündüz yıyorum ama mıde yanmasına ıyı geldıgını bılmıyordum deneyeceğim 🙏🙏🙏
Busra_gunyuzlu Remziye_2121 ben ıcmek ıstemıyorum ıste var evde ama ıcmıcem doğal yolla gecsın ıstıyorum o da zor 😒🤦🏼♀️🙏