Gulsgnc Artık dayanamıyorum siz ne zamandan sonra rahatladınız sabrediyorum Prilam içiyorum ama faydasız yok yemek yesem kusuroyurm yemesem açım napmaliyim ilk gebeliigim tecrübesisin lütfen gol gosterin😣
Guneyinannesi1 Gulsgnc 12.haftamda bitti bulantilarim… Bulantı için her yolu deniyordum geçmedi ama bi parça ekmek atıyordum ağzıma geçiyordu özellikle sabah bulantısı
gamzosgamzos Gulsgnc 6+2 1 haftadır ac geziyorum sadece meyve yiyebiliyorum oda her meyve degil simdi isim vermiyim cani ceken olabilir cok zor durumdayı hersey kokuyor yemek gorunce midem bulaniyor kızıma hamileyken 7.haftadan 11.haftaya kadar sürmüştü ama bu kadar siddetli degil cok erken baslasdı bu sefer 🤦♀️
Zissul_alp19 Gulsgnc benim 3 ay sürmüştü sonra baya iştahım acildi ben sabahları tuzlu kraker yiyerek bastiriyordum mide bulantisini bide haşlanmış patates midemi baya rahatlatıyordu deneyebilirsin
Nesossssss Gulsgnc 14. Haftadan sonra hafifledi 19. Haftadayım hala ilaç kullanıyorum :( ben de merak ediyorum ne zaman geçecek :(
Aydbsra Benim 18 haftada bitti canım ya herkeste değişiyor bazılarında doğuma kadar devam bile ediyor
Sumeyye6161 Benimde 28 hafta aralıksız devam etti suan 34 hafta oldu yine ara ara kusmalarim oluyor o kadar cok ilac denedim ki prilam yine en etkilisi oldu ama faydasini göremedim malesef ki cok zor ya sürekli yedigini çıkarmak
Sevdess Sabret bende su içsem kusuyordum, tam 16. Haftamda kayboldu bulantıya dair bişey kalmadı. Şuan 18 im her yemeği rahatlıkla yiyorum. Bol bol tuzlu susamlı kraker yedim ben