Mnkfslyem citlenbigim2212 evet ya resmen penguen gibi yürüyorum bazen şimdiden beklemiyordum bukadar ben ilerleyen haftaları düşündükçe korkmaya başladım 🥺🥺 ödem falan oldu ellerim ayaklarım hep ağrıyo
citlenbigim2212 Mnkfslyem bende önümüzdeki haftalardan korkuyorum açık ve net ve sadece 1 kilo almama rağmen böyleyim demek ki çok kilo alsam ben nolurmuşum diyorum
Mnkfslyem citlenbigim2212 1 kilo çok iyiymiş ya nasıl başardınız bunu bende kilo aldığım için mi acaba oluyo diyodum ağrılar ama demekki her türlü oluyormuş şaşırdım
citlenbigim2212 Mnkfslyem valla nasıl başardım bende bilmiyorum normalde nefes alsam kilo olarak geri dönüyor ama hamileliğim boyunca şuana ladar 1 kilo aldım sık sık yürüyüş yapmamdan mı aşırı su içmemden mi bilemedim
Mnkfslyem citlenbigim2212 bende aşırı su içiyorum yürüyüşlerim çok düzenli değil sadece ama kilo aldım ya hamilelik öncesi bende kilo almaya uğraşan biriydim hamilelikte tam tersi oldu 🤭 bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilolar alınır verilir ya napalım 🥰
citlenbigim2212 Mnkfslyem aynen öyle bebişlerimiz iyi olsun yeter ki geri kalan herşey olur biter hallolur ALLAH’ın izniyle