Ozlem0207 Merhaba kızlar 16+4 üm dün kontrole gittiğimde rahimde bir bant gördüğünü söyledi doktor. Daha önce bu durumla karşılaşan veya aşina olan var mı aramızda. Doktor detaylı ultrason istedi 20. Haftada bakıcaz artık
Ozlem0207 Supermoom yaaa Afynl_03 ya ben de internetten baktım gerçekten kaç gündür piskolojim bozuldu doktorum yıllık izinde onu bekliyorum kafamda deli SORULAR ve size sormak istedim gerçekten içimi rahatlattınız 🙏🏻
Afynl_03 Şöyle diyeyim doktor söylediğinde ilk korktum netten baktım neymiş diye kötü kötü şeyler gördüm oğlumun doğumuna kadar bende gitmedi o bant sonra sağlıkla doğdu Bi zararı olmadı yani hamileliği kendime zehir ettiğimle kaldım
Supermoom Ozlem0207 rica ederim bende internetten arastirdigimda cok korkmustum ama 3 hafta sonra kendiliginden kaybolmustu zaten duydugum kadariyla cogu gebelikte kendiliginden kayboluyo
Afynl_03 Söz konusu evlat olunca belki önerilen bol gelir elde değildir takmamak ama cidden hamileliği hiç zehir etmeyin kendinize benim yaptığım gibi kimisinin o bant zamanla gidiyo kimi zaman da bebek kendi o banda değdikçe geri çekiliyormuş falan