Ayserose1001 Kızlar bu sorumu yanıtlar mısınjz bizim sprem hız sorunu var bazıları hız bile artırıyor dedi biontech için doğru mu ? Olan var mı
gamzosgamzos Ayserose1001 vAllah aşıyla alakalımı bilmem ama ben ilk kaybettim bebegime 11 ay sonra kızıma kurtajdan 8 ay sonra hamile kalmıştım yani oyle ilk denemede hamile kalan arkadaslardan degildim esim 1.doz ben 2.doz asimi olduktan 10 gun sonra hamile oldugumu ogrendim hemde ilk denedigimiz ay 😊 inşaAllah Rabbim en kisa zamanda nasip eder 🙏
Emelg Ayserose1001 yaa corona olanlar yada aşılananlarda bunu duydum genelde hep hamile. Benmde corona oldugum ay korunduğum halde hamilr kaldım. Düşünmüyorduk 1 2 ay daha şok olduk. Teste eşim falan inanmadı ilaçların etkisidir dedi bir sürü ilaç aldım röntgene giridm şükür şu an 37 haftalık olduk.
Durudefne61 Ayserose1001 milletin yalancısıyım ama ben dahil aşı olduktan sonra herkesten bi gebe haberi geldi 🥲 tesadüf mü bilemem
Samiye Ayserose1001 tam olarak ben :) korunmamiza rağmen aşı olduktan 15 gün sonra hamileligimi öğrendim. Biontech oldum bnde
Ayserose1001 Emelg ay valla bu şoku bende yaşamak çok isterim 🙈 kaç aydır çocuk olmasına engel diye olmadık aşı 😂covid geçirdik haziranda doldu aşı süresi ama olmadık çocuk için
Seelin Biz çift olarak öğretmeniz ilk aşı olanlardanız nerdeyse bizde de sperm hız sorunu vardı doktor eşimr vitamin verdi aylarca kullandı şimdi hamileyim ama hangisinin etkisi olmuştur bilemem açıkcası 🙈
Hkf 7 yıldır korunuyordum aynı şekilde ikinci doz aşımdan sonra sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim.Gerçekten bu ara böyle çok duyuyorum bende sürpriz korunurken aşıdan sonra kaldım falan🙈Hayırlısı herkes için🌸
Ayserose1001 Hkf ay valla ilginç ya 🙈 inşallah bizde öyle olur bir senedir düşünüyoruz olmadı bu ay aşı olduk ve geçen sene Aralık covid geçirdik bakalım ne olacak aşı etki edecek mi 🙈
Seelin Ayserose1001 eşim ve ben de sigara kullanmıyoruz. 3 ay kadar vemax adında bi vitamin verdi doktor 3. Kutu bitmeden hamile kaldım
daisy_05 Ayserose1001 sperm hız sorununu proxeed plus kullanarak çözebilirsin. Aşınında spermleri iyiye götürdüğü kanıtlanmış.