madame Tubikoo tuzlu su ile gargara, ağrıyan disin olduğu yerde karanfil ez , sirke ile gargara da gene etkili oluyor gecmis olsun
Aleynanin_annesi34 Tubikoo belki size tuhaf gelebilir ama benim dişim ne kadar ağrıdığında hemen gider diş macunuyla iyice fırçalardım ve Bi rahatlardım. Ağrısı da geçiyor iltihap varsa kanla beraber söküp atıyor ondan dolayı çok rahatlıyor diş. Buna emin olabilirsiniz 😊
Nslhnasya Tubikoo geçen hafta bende ağrıdan ağladım çok zor sarımsak varsa ortadan ikiye kesip ağrıyan dişinizin üstüne koyun arada dişinizin arasında ezin suyu geçsin ben sabahına dişçiye gitmiştim Allah yardımcınız olsun
Gamzeblt Tubikoo parol al bide dişciye git enfeksiyon felan carsa antibiyotik veriyor enfeksiyonun kana karışması daha tehlikeli
Tubikoo Gamzeblt ya gerçekten boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altındadır bu anneler neler çekiyor neler teşekkür ederim bu arada randevu bulur bulmaz gidceem insallah
Tubikoo Aleynanin_annesi34 evet denedim bunu geçer gibi oldu bı ara ama tam uyumaya yakın tekrar başladı
Aleynanin_annesi34 Tubikoo parol alın oda ağrısını dindiriyor. Eğer hamile iseniz parol kullanabilirsiniz çünkü bende hamile iken Dr ancak parol kullanabilrsn demişti bende kullandım ama çok şiddetli olmadığı sürece almadım hep fırçalardım.
sezcag Çörek otu sirkeyle kaynatılıp ağızda çalkalanırsa ağrıya iyi geliyomuş denemedim daha yeni okudum instagramda
Tuckiii-22 Ağrıyan dişinizin olduğu yanağa soğuk birşey bastırmak bir süre basılı tutmak ağrı hissini azaltır, geçici uyuşma sağlar ama acınızı biraz dindirir çok geçmiş olsun..
Tubikoo Tuckiii-22 denedim ama bı beş dk falan geçiyor sonra tekrar basliyor yinede teşekkür bilginiz icin
EGILMEZ_16 Ben dişim ağrıdığında yanağımda buz gezdirirdim. Uyuşturuyor. En azından uyumama falan fırsat verirdi. Bi de manevi tedbir olarak da ağrıyan dişinizin üstüne işaret parmağınızı koyup Yasini Şerif okuyun. Çok geçmiş olsun
Aleynanin_annesi34 Tubikoo rica ederim canım diş ağrısı çok kötü en iyi ben bilirim hele hamilelikte kuduruyor resmen. Çok geçmiş olsun 🤲