Marpling Ecrinimleyla evet hersey normal şükür 32. Haftaya girdim.ense ve burun kökü düzgün çıkmıştı ama.doktor isterseniz test yaptırın dedi bence gerek yok demişti.gercekten üzülme yaşadım biliyorum hiçbir gecerliliği yok bu testin.zaten Avrupa ve amerikada yapılmıyomuş.olasılık veriyor sadece.güzel haberlerini yaz bana
Ecrinimleyla Marpling dün doktora gittin çok ta riskli değil dedi bana ama içim rahat etsin diyorsan o yurt dışına giden testten yaptır sesi zaten iki hafta sonra renkli ultrasona gireceksin bişey varsa orda çıkma ihtimali de var ddi bende hiç bi test yaptrmıcam canım sadece ultrasonlara gircem Allah büyük bi daha hamile kalırsam büyük kpnuşmıyım ama bu ikili testi dalan da yaptrmıcam madem yanılma payı yüksek neden o zaman yapıyorlar anlamıyorum bi de ben doktora sormayı unuttum ben ikili test için kan verdiğimde toktum ama nette okudum bu sabah aç karına kan alınması lazımmış bilmiyorum bu sonuçlar etliler mi acaba 😕
Lalin06 Zeynep30 evet bende 2lide sorin çıktı özelde nifty test merkezini aradım geldi 1 700 e yaptı hastane 2 500 dedi sonuç bekliyorum 2 gün kaldı
Zeynep30 Lalin06 inşallah temiz çıkar bende daha pazartesi yaptırıcam eve gelecekler bakalım hakkımızda hayırlısı
Lalin06 Salmydessus bende nifty için kan verdim 2 gün kaldı sonuca ulaşmama zor süreç rabbim inş temiz gelir hepimizin sonicu
Hulyaaaaa75 BUgun randevum vardi doktorun istersen yapalim istemezsen yapmayalim dedi ben yapmak istemedgimi soyledim yani oylede olsa ben cocugumu dogurucam madem oyle belkide saglkliyken test riskli cikicak hamileleigimi kendme zindan etmememk icin reddettim hayirlisi insallah hepimiz saglkli cocuklarmizi aliriz kucagmza
Salmydessus Melissa07 o zaten tanı testi diye biliyorum ben. Kordondan kan alıp bakıyorlar. İnşallah sonucunuz temiz çıkar. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi🙏
Salmydessus momtobe8 nifty yaptırdım bende. Artık türkiyedeymiş evet. Genoks ankara da yapıyor testi.
Cigdem91 Salmydessus hayırlı olsun canım çok sevindim bende mi yaptırsaydım diye düşünüp duruyorum iki gündür 😥 dörtlü temiz çıktı ama ne kadar güvenmeliydim bilemedim 😥
Salmydessus Cigdem91 tatlım sen bilirsin ama senin ikilin çok düşük değildi. Dörtünde de sorun yok. Bence içini rahat tut. Ama aklıma hep takılır dersen yaptırabilirsin. Oda bir tarama testi ama bil kesin tanı koymuyor. Düşük risk yüksek risk diye sonuç veriyor. Doğruluk payı %99.7 demişlerdi. dediğim gibi eğer çok kafana takılıyorsa için içini yeyip hamileliği kendine zehir ediyorsan yaptır için rahatlasın. Tercih senin
Miss Kızlar 2 hafta sonra bendende 2 li test yaptirmami istedi doktorum daha 10+4 um önceden 2 düşüyüm var ve üstelik iğne oluyorum ve coraspin kullanıyorum ayrıca progestan simdi düşünüyorum da benim 2li nasıl normal çıkcak ki yani düşünüyorum o gün ultrasonda ölçüm yaptıklarını bile görecek dayanacak halim yok sanki psikolojim çok bozuk😕
Marpling Miss neden normal çıkmadın hiç üzülme.bende progestran,coaspşrin kullandım.inan bunlarla alakası yok.doktorun bakıcak ense kalınlığı normalmi,burun kökü varmı.herşey güzel olur inşallah.şimdiden güzel günlerini mahvetme tadını çıkar
Ecrinimleyla Miss doktoruna yaptırmak istemiyorum de bakalım ne dicem eğer senin hamileliğin riskli yapmamız lazım derse o zaman yaparsın
Cigdem91 Salmydessus 24. Haftaya kadar yapılıyor denmişti kan testi canım biz 28 haftalığız geçti artık umarım iyidir bebeklerimiz dua edicez artık 😥🙏
Salmydessus Zeynep30 canım nifty testini ben koç ünide yaptırdım. 2100 tl idi. Sende nifty yaptıracaktın sanırım izmirdemiydin,kan verdin mi?