mrvkrr Doktorum söylemişti ama hatırlayamıyorum 200mg yumusak kapsül gebeliğin basında vajinal kullanılır mu acaba sakıncası var mı
boncukbiranne mrvkrr evet kullanılıyor ben en başından beri kullaniyorum 19 haftaya kadar vajinal şimdi 23 olduk ağızdan kullaniyorum
Melisapg mrvkrr 2 şekilde de kullanıma uygun, bir sakıncası yok. Ağızdan aldığınızda yan etkisi fazla etkisi az, vajinadan aldığınızda yan etkisi az etkisi fazla oluyor. Yine de içinizin rahat etmesi açısından doktorunuza sormanızda fayda var.
sedanurakarken mrvkrr vajınal kullanılıyor ama vajınal almak daha az sana etkı edıyor ağızdan mıde bulantısı vs çok oluyor
Durudefne61 mrvkrr ağızdan aldığımda sarhoş gibi oluyorum sürekli bi uyku hali dünyada var ve yok arası geziyorm bu da yan etkileriymiş O yüzden tercihim fitil olaraktan yana
Civcivim000 mrvkrr iki türlü de kullanılıyor kanamam olduğu için kullanmaya başladım gün içinde 2 tane ağızdan gece uyumadan önce vajinal kullanmamı tavsiye etti
fatmacos mrvkrr evet kullanılıyor Bi sakıncası yok ben 8 haftalık ken kullanmıştım vajinal şuan 35 im ağızdan alıyorum gece uyku yapsın diye 😅