Almanyadabihamis Merhaba arkadaşlar. Bende bugün hastaneden termin aldım ve 27 Eylül Sezeryan için gün verdiler. Yeni doğum yapanlar taze bilgisi olanlar var mı ☺️
ecmell10 @msschemist merhaba hastanenizi ayarladınız mı acaba? Ben doğumu Heidelberg’te yapmayı düşünüyorum hebamme 3 hastane önerdi, hangisini seçsem kararsızım
msschemist ecmell10 merhaba biz aradtirdik st. Elizabeth icin dusunduk su an 27. Haftamdayim 30. Haftada gorusmeyi planliyoruz . Ama Salem icinde iyi oldugunu soylediler :) sizin dogumunuz ne zaman ?
ecmell10 msschemist ben de şuan 23. Haftamdayım bana da st elizabeth, salem ve st josef’i söylemişti. St elizabeth’i tercih etme sebebiniz nedir peki
msschemist ecmell10 internetten gordugum kadariyla hastane ortami guzel ve cok iyi yorumlar okudum hep ve doktorumda iyi bir hastane oldugunu soyledi :) gidip gorunce daha iyi karar verebilicem sanirim
erdem_agah gulo6161 ben de Almanya da doğum yapıcam. Henüz hastane belirlemedim ama kafamda bir yer var. Ziyaretçi olayi yok maalesef ama eşin gelebiliyor bir de eş doğuma girebiliyor. Benim eşim giremez de hani işinize yararsa diye size soyleyim dedim.