Nehir-Poyraz Morningstar amiiin hepimiz inşallah canım 🥰 üç kimyasal gebelik sonrası bu süpriz oldu ❤️
bireylulmeselesii Nehir-Poyraz herhangi bir rahatsızlığınız var mıydı acaba. Hayırlı olsun allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah
mercimeginannesiiii 00:00 itibariyle 5+1 olduk sanırım. Ama henüz doktora gitmedim sadece kan testi yaptırdım 120 çıkmıştı. 7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum.
Morningstar mercimeginannesiiii bende öyle gece yarısı itibari ile 5+1 iyi vala sen bendende sabırlısin maşallah 🙃 benimde adet günü verdiğim kan da beta hcg 62 çıktı sonra daha da vermedim kan yoksa ardı arkası gelmez diye düşündüm 2 hafta sabredeyim dedim🙂
mercimeginannesiiii Morningstar Ben reglimden 8 gün önce kan testi yaptırdım. Bir daha yaptırmadım ama idrar testim silik çizgi çıkıyordu betanın yükseldiğinden emin olmak için iki gün sonra tekrar idrar testi yaptım daha net çıktı. O yüzden bi nebze de olsa içim rahat. ☺️Hayatımız sabır olmuş yapacak birşey yok 🤣
SerraveAnnesii 10+5 haftalığız bizde🤰🏻 ilk gebeliğim daha önceden düşüğüm yada kürtajım yok şükür 🙏🏻 Allahım evlatlarımızı korusun isteyen herkese nasip etsin inşallah❤️☺️ Onlar doğru zamanda gelir herşey Allahtan ❤️❤️
Morningstar SerraveAnnesii ne güzel söyledin hersey allahtan 🥰 bende öyle soylerim mevlam neylerse güzel eyler 😇 benimde ilk hamileliğim
Dijle-6327 Alpern baktım canım teste erken gebelik çizgisidir büyük ihtimal senin Beta HCG gösteriyor kan tahlili yap derim 😊iki gün sonra tekrar yap testi inş bu sefer koyulaştigini görürsün ❤️🙏🏻Tüm dualarım seninle
SerraveAnnesii Morningstar Aynen öyle her halimize şükürler olsun 🙏🏻☺️ Zaman geçmek bilmiyor daha dün 7 haftalıktı ne zaman büyüyecek derken 10 haftalık oldu🙈 bakalım heyecanlı ve sabırsız geçiyor günler 🥺
Tugba-68 husnekoklukaya 6 temmuz benımde son adet tarifim ama 7+3 bugun itibariyle benımkınde mı yanlıslık var
-ozlem- husnekoklukaya benm de 13 Temmuz son adt tarihim. ama uygulamada gebelik 6+5 görünüyor. Ben mi yanlış hesapladım acaba geçen hafta keseyi görmedim diye çok üzülmüştüm
-ozlem- Tugba-68 benimkinde de yanlışlık var o vakit. 13 Temmuz benm. 6+5 görünüyorum keseyi de göremedim Bugün kısmetse gidicez görürüz inşallah
Morningstar SerraveAnnesii 9 ay boyunca böyle geçecek sanırım aslinda su gibi hızlı geçer ama merak içinde kalacağız sürekli allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙃